Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
To Wangdi που είπε η Roza είναι νομίζω το ίδιο με το Wangdue.. είμαστε πάρα πολύ κοντα...

καλημέρα! πάμε για βοήθειες! (αν και στην ουσία βρήκατε πολύ εύκολα τόσο το μπουτάν όσο και την ευρύτερη περιοχή, οπότε συνεχίζουμε με τη... λεπτομέρεια της λεπτομέρειας)

λοιπόν, βρίσκεται σε υψόμετρο 3000μ με θέα μία πανέμορφη κοιλάδα... είναι γύρω στα 90 χιλιόμετρα από το Thimphu και εκεί κοντα βρίσκεται και ένα μοναστηρι...

Attachments

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
To Wangdi που είπε η Roza είναι νομίζω το ίδιο με το Wangdue.. είμαστε πάρα πολύ κοντα...

καλημέρα! πάμε για βοήθειες! (αν και στην ουσία βρήκατε πολύ εύκολα τόσο το μπουτάν όσο και την ευρύτερη περιοχή, οπότε συνεχίζουμε με τη... λεπτομέρεια της λεπτομέρειας)

λοιπόν, βρίσκεται σε υψόμετρο 3000μ με θέα μία πανέμορφη κοιλάδα... είναι γύρω στα 90 χιλιόμετρα από το Thimphu και εκεί κοντα βρίσκεται και ένα μοναστηρι...

Gantey;;;;

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
gangtey ναι :D :D

σειρά σου και πάλι!!!

Gangtey is a beautiful place surrounded by snowcapped mountains in the distance with a landscape of rolling hills and green meadows. It is situated at an altitude of 3000m. From Gangtey, one can closely view the picturesque Black Mountain ranges as well as the beautiful Phobjikha valley. Gangtey Goenpa (Gangtey Monastery) is perched atop a small hill that rises from the valley floor. The Monastery is surrounded by a large village inhabited mainly by the families of the 140 Gomchens (Lay Monks) who take care of the Monastery. The Gangtey Goenpa is the only Nyingmapa Monastery on the western side of the Black Mountains and is also the biggest Nyingmapa monastery in Bhutan.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Πάλι καλά, και πάνω που ετοιμαζόμουν να φτιάξω φανουρόπιτα!!!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

πού στον κόσμο.jpg

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
δεν είναι εκκλησία που είχα καλό σεριιι... πως να το βρω τώραα??? :D

(είναι νησί?)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Όχι, δεν είναι νησί....(Εμένα πάλι, οι εκκλησίες δε μου βγήκαν σε καλό, ενώ στα μοναστήρια κάτι έγινε...)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τπτ μεσογειακό... καμια βόρεια ισπανία? νότια γαλλία? (λέμε τώρα...)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.390
Νεότερο μέλος
kostasdano