• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Taver, με εντυπωσιάζεις! Είδα στο χάρτη σου πως δεν έχεις πάει Αιθιοπία, το οποίο το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μνημείο που το επισκέπτεται κόσμος μια φορά στις κάθε τόσες εβδομάδες...

Όλο δικό σου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Taver, με εντυπωσιάζεις! Είδα στο χάρτη σου πως δεν έχεις πάει Αιθιοπία, το οποίο το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μνημείο που το επισκέπτεται κόσμος μια φορά στις κάθε τόσες εβδομάδες...

Όλο δικό σου.
Το οικοδομικό υλικό, μαζί με το γεγονός ότι μήνα Νοέμβριο κάποιος εκεί είναι με κοντομάνικο και καπελάκι, προσδιορίζουν σχεδόν μοναδικά την περιοχή της ΒΑ Αφρικής... από κει και πέρα, ένα καλό search για φωτογραφίες από "ancient temple sudan" και μετά "ancient temple ethiopia", και voila!

Λοιπόν, αλλάζουμε κλίμα:

Attachments

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το οικοδομικό υλικό, μαζί με το γεγονός ότι μήνα Νοέμβριο κάποιος εκεί είναι με κοντομάνικο και καπελάκι, προσδιορίζουν σχεδόν μοναδικά την περιοχή της ΒΑ Αφρικής... από κει και πέρα, ένα καλό search για φωτογραφίες από "ancient temple sudan" και μετά "ancient temple ethiopia", και voila!

Λοιπόν, αλλάζουμε κλίμα:
Αλεξάνδρεια?

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μοιάζει με τις εξέδρες που έχουν κάποιες αγγλικές παραθαλάσσιες πόλεις όπως το Μπράϊτον

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Ίσως πω βλακεία αλλά εμένα οι πολυκατοικίες δίπλα στην παραλία μου θυμίζουν Φλαμανδικές ακτές. Οστάνδη ίσως?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναί, είναι η παραλία Stanley (και η ομόνυμη γέφυρα) στην Αλεξάνδρεια. Είναι μακρυά από το (τουριστικό) κέντρο - H φωτογραφία τραβήχτηκε όταν χαθήκαμε στην Αλεξάνδρεια, έχοντας κατέβει από το τρένο στο λάθος σταθμό...
Αλλά ο ipanag το ξερε - είχε δεί τις φωτογραφίες μου. Άλλωστε 2 μέρες πιο πριν είμασταν μαζί στο Κάϊρο...

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναί, είναι η παραλία Stanley (και η ομόνυμη γέφυρα) στην Αλεξάνδρεια. Είναι μακρυά από το (τουριστικό) κέντρο - H φωτογραφία τραβήχτηκε όταν χαθήκαμε στην Αλεξάνδρεια, έχοντας κατέβει από το τρένο στο λάθος σταθμό...
Αλλά ο ipanag το ξερε - είχε δεί τις φωτογραφίες μου. Άλλωστε 2 μέρες πιο πριν είμασταν μαζί στο Κάϊρο...
Πριν 4 χρόνια φωτο που είχα δει μια φορά ...

Βάζω ένα πανεύκολο για όλους

Attachments

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380