taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Molly Malone, Grafton Street, Dublin, Ireland.
Molly Malone, Grafton Street, Dublin, Ireland.
Bridge of the Americas (Puente de Las Americas ), Balboa, PanamaΠου ειναι η γεφυρα αυτη?
Ουπς!! Christian χιλια συγνωμη , ποσταραμε μαζι χεχε.
Παιζει η δικη σου φωτο και μετα η δικη μου. Εκτος αν ξερεις που ειναι η ηεφυρα που εβαλα..νομιζω την κατεχεις την περιοχη
Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν... Ολλανδία είναι. Amsterdam. Πλατεία Jonas Daniel Meijerplein. Άγαλμα του Λιμενεργάτη (De Dokwerker). Το άγαλμα στήθηκε σε μνήμη των γεγονότων της 25ης Φεβρουαρίου 1941, οπότε οι λιμενεργάτες του 'Αμστερνταμ κύρηξαν απεργία για να διαμαρτηρηθούν για τη μεταχείριση των Εβραίων που είχαν απελαθεί μερικές μέρες πιο πριν. Ακριβώς απέναντι του στην πλατεία βρίσκεται το Εβραϊκό Ιστορικό Μουσείο (Joods Historisch Museum). Τα γεγονότα εκείνα έχουν καταγραφεί ώς η πρώτη οργανωμένη πράξη αντίδρασης στη μεταχείρηση των Εβραίων από τους Ναζί.Εμενα μου θυμιζει κατι σε Ολλανδια το μερος, απο τα κτιρια και τον δρομο κυριως, αλλα μεχρι εκει...
το ωραιότερο δεν είναι όμως το Neuschwanstein?Βαζω εγω, αν και πετυχα μονο τη χωρα . Ισως το καλυτερο παλατι που επισκεφτηκα ποτε..
γραψε λάθος, μου θυμισε κάτι άλλο. είναι Pena Palace, Sintra Πορτογαλία.το ωραιότερο δεν είναι όμως το Neuschwanstein?
Ρουμανία?
Costiera Amalfitana? Αυτό το "όλες τις εποχές" είναι που με μπερδεύει λίγο....ακτή αγαπημένη όλες τις εποχές του χρόνου. φωτο τραβηγμένη από εμένα και τα λέμε αύριο.