manelaki
Member
Κλειδωθηκε θεμα;;Aντε καλε δε πιστευω... :xmas_cool:Λοιπόν στο άλλο τέλειωσε ο χαβάς, το θέμα κλείδωσε
Κλειδωθηκε θεμα;;Aντε καλε δε πιστευω... :xmas_cool:Λοιπόν στο άλλο τέλειωσε ο χαβάς, το θέμα κλείδωσε
Μ' αρέσει η σιγουριά σου... χα, χα, χα... Και φυσικά δεν είναι η Τρίπολη (καμία από τις δύο:xmas_cheesygrin... κι επειδή η αρχιτεκτονική μου θυμίζει κάτι κατασκευές που είδα πρόσφατα, θα πω μια Τρίπολη Λιβύης και ίσως κάτι αραβικό θα έπρεπε να ψάξετε και οι υπόλοιποι - αν δεν το βρήκα.
Ξέρω γω; Κάτι τέτοιο διέκρινα :xmas_smile: Ε, όχι και να σε σταυρώσουμε :xmas_rolleyes:Πού την είδες τη σιγουριά? Μια κούφια έρριξα όπως όλοι. Και μια αναφορά στην αρχιτεκτονική που εμένα κάτι μου λέει. Αν κάνω λάθος... "σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα σύννεφα σηκώστε με!" :xmas_mrgreen:
Και τι ανησυχείς βρε Twinkie μου; Η επόμενη συνάντηση του travelstories θα γίνει στο συγκρότημα που θα (μου) έχουν φτιάξει τα ίδια τα μέλη του φόρουμ:xmas_lol:Bahari κορίτσι μου, όπως πάμε συγκρότημα ολόκληρο θα σου χτίσουμε. Ινδία θα πω τώρα(αφού απομακρύνθηκα πριν):xmas_cheesygrin:
Οοοοοπ, μην ανησυχείς την έπιασα. Την κοτρόνα εννοώ :xmas_lol: Ούτε η Taiwan.Κρατηθειτε... Πεταω κοτρονα! Θα πω Taiwan...
Η Ασία μια χαρά είναι για να την κοιτάτε, αλλά για άλλους λόγους πχ. όταν σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι προς τα κει... όμως στην περίπτωσή μας θα σας συμβούλευα να την εγκαταλείψετε :xmas_lol:Από άκρη σε άκρη πηγαίνω ρε κορίτσι. Δώσε έστω μια απάντηση σε ότι αφορά την Ήπειρο. Είμαστε εντάξει στην Ασία να κοιτάμε προς τα εκεί;