• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
... κι επειδή η αρχιτεκτονική μου θυμίζει κάτι κατασκευές που είδα πρόσφατα, θα πω μια Τρίπολη Λιβύης και ίσως κάτι αραβικό θα έπρεπε να ψάξετε και οι υπόλοιποι - αν δεν το βρήκα.
Μ' αρέσει η σιγουριά σου... χα, χα, χα... Και φυσικά δεν είναι η Τρίπολη (καμία από τις δύο:xmas_cheesygrin:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πού την είδες τη σιγουριά? Μια κούφια έρριξα όπως όλοι. Και μια αναφορά στην αρχιτεκτονική που εμένα κάτι μου λέει. Αν κάνω λάθος... "σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα σύννεφα σηκώστε με!" :xmas_mrgreen:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
nenena μη λες άλλα, ζηλεύω ήδη. Από Σαλόνικα λαμβάνω τώρα mms και σκάω από το κακό μου.
Μια μέρα μας χιόνισε εδώ στο Ατένε και την είδαμε Αυστρία ανυπομονώντας και γι' άλλο χιόνι.
Bahari κορίτσι μου, όπως πάμε συγκρότημα ολόκληρο θα σου χτίσουμε.
Ινδία θα πω τώρα(αφού απομακρύνθηκα πριν):xmas_cheesygrin:

Bahari

Member
Πού την είδες τη σιγουριά? Μια κούφια έρριξα όπως όλοι. Και μια αναφορά στην αρχιτεκτονική που εμένα κάτι μου λέει. Αν κάνω λάθος... "σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα σύννεφα σηκώστε με!" :xmas_mrgreen:
Ξέρω γω; Κάτι τέτοιο διέκρινα :xmas_smile: Ε, όχι και να σε σταυρώσουμε :xmas_rolleyes:

@manelaki, τελικά μπροστά είναι λιμνοθάλασσα και πίσω θάλασσα.

Bahari

Member
Bahari κορίτσι μου, όπως πάμε συγκρότημα ολόκληρο θα σου χτίσουμε. Ινδία θα πω τώρα(αφού απομακρύνθηκα πριν):xmas_cheesygrin:
Και τι ανησυχείς βρε Twinkie μου; Η επόμενη συνάντηση του travelstories θα γίνει στο συγκρότημα που θα (μου) έχουν φτιάξει τα ίδια τα μέλη του φόρουμ:xmas_lol:

Ναι γιατί τώρα νομίζεις ότι δεν απομακρύνθηκες:xmas_cheesygrin:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Από άκρη σε άκρη πηγαίνω ρε κορίτσι. Δώσε έστω μια απάντηση σε ότι αφορά την Ήπειρο. Είμαστε εντάξει στην Ασία να κοιτάμε προς τα εκεί;

Bahari

Member
Από άκρη σε άκρη πηγαίνω ρε κορίτσι. Δώσε έστω μια απάντηση σε ότι αφορά την Ήπειρο. Είμαστε εντάξει στην Ασία να κοιτάμε προς τα εκεί;
Η Ασία μια χαρά είναι για να την κοιτάτε, αλλά για άλλους λόγους πχ. όταν σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι προς τα κει... όμως στην περίπτωσή μας θα σας συμβούλευα να την εγκαταλείψετε :xmas_lol:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ σας το είπα... Πάρτε λοιπόν κι ένα Αμπιτζάν για τη σοφίτα που θα με φιλοξενήσει...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ουφ..ευτυχώς έφυγε ο ένας "βραχνάς"...:xmas_biggrin:
Ωραία λοιπόν. Θα επανέλθω στην Αφρική και αυτή τη φορά θα πω μμμμμ Ν. Αφρική.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie