• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Λογικά πρόκειται για κάποιο λιγότερο "φωτογραφημένο" σημείο του Χονγκ Κονγκ;

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν είναι στο Χονγκ Κονγκ, αλλά δε φαντάζεσαι πόσο έχεις πλησιάσει...
Καλή εβδομάδα :)

Bahari

Member
Τα<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKALLIGA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Verdana; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:161; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:536871559 0 0 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->ϊβάν, μήπως;<o></o>

Last edited by a moderator:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Όχι Ταϊβάν. Είμαστε ακόμα στην Κίνα.
Hint: αν βρείτε τι είναι αυτό το κτίριο με τα φώτα ίσως βοηθηθείτε, γιατί η πόλη αυτή είναι γνωστή για αυτά.
Έχω μια ακόμα πιο μεγάλη βοήθεια σε λίγο, αν δε βοηθήσει αυτό.

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Είναι σίγουρα στο Μακάο λοιπόν, το σκέφτηκα ότι το κτίριο με τα φώτα είναι Καζίνο, αλλά έχω πάει και δε θυμόμουν τόσους πολλούς ουρανοξύστες. Θα μου πεις μέσα στα 6 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει αυτοί μπορούν να σηκώσουν ολόκληρη πόλη.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Είναι σίγουρα στο Μακάο λοιπόν, το σκέφτηκα ότι το κτίριο με τα φώτα είναι Καζίνο, αλλά έχω πάει και δε θυμόμουν τόσους πολλούς ουρανοξύστες. Θα μου πεις μέσα στα 6 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει αυτοί μπορούν να σηκώσουν ολόκληρη πόλη.
Ναι, μπράβο, φυσικά είναι το Μακάο!!!:clap: Δεν έχω πάει, έτσι δεν ξέρω πώς ήταν και πώς έγινε, αλλά όπως λες, έξι χρόνια είναι πολλά για αυτούς!

Είπα ότι ήσουν πολύ κοντά με το Χονγκ Κονγκ γιατί είναι και αυτό μια από τις δύο περιοχές με την ειδική διοικηση. Άντε, βάλε τώρα!:p

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Μα και γεωγραφικά είναι δίπλα, από το Χονγκ Κονγκ πας με δελφίνι σε 1 ωρίτσα. Λοιπόν θα σας πάω κάπου δροσερά γιατί το χρειαζόμαστε!

Attachments

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Για Ινδονησία μου μοιάζει...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις