Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Λιμόζ; έχει κάτι τέτοια άσχημα κτίρια εκεί...
Επιτελους!! Βαζεις!Λιόν;...
αυτό περίμενα να είναι άκυρο...Επιτελους!! Βαζεις!
Εμένα μου έχει πιαστεί η ψυχή με όλη αυτή τη ταλαιπωρία που τραβάτε όλοι σας με τις ακυρώσεις και το παιχνίδι μου αποσπάει τη προσοχή απο αυτό....
Παρατησα το refund και παω για voucher. Μου δινεις πισω το δικαιωμα που σου εδωσα χθες να βαλεις φωτο να πνιξω τον πονο μου?Εμένα μου έχει πιαστεί η ψυχή με όλη αυτή τη ταλαιπωρία που τραβάτε όλοι σας με τις ακυρώσεις και το παιχνίδι μου αποσπάει τη προσοχή απο αυτό....
Να συνεχισω για ενα τελευταιο ποστ το off topic.... εγω περιμενω πιστωση εντος 30 εργασιμων και σημερα ειμαστε στις 24....Παρατησα το refund και παω για voucher. Μου δινεις πισω το δικαιωμα που σου εδωσα χθες να βαλεις φωτο να πνιξω τον πονο μου?
Αχ sorry τώρα το είδα!!! Φυσικά!!! Το σβήνω αμέσωςΠαρατησα το refund και παω για voucher. Μου δινεις πισω το δικαιωμα που σου εδωσα χθες να βαλεις φωτο να πνιξω τον πονο μου?
Οταν μας προσλαβει η Σημανση ως επιστημονικους συνεργατες να βρισκουμε εγκληματιες σε αγνωστες πολεις, αυτα τα μικροποσα των refund θα μας ειναι αδιαφορα.Να συνεχισω για ενα τελευταιο ποστ το off topic.... εγω περιμενα πιστωση εντος 30 εργασιμων και σημερα ειμαστε στις 24....
Το παιχνιδι με κανει και ξεχνιεμαι!