• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Εδω ειμαι και βλεπω αφωνη. Τοσο ομορφο το κεντρο της Λυων, κριμα μια φωτο απο μπλοκ. Ας οψεται ο διαγωνισμος που θελει δυσκολια.
Εμενα δεν μου πηγε το χερι να βαλω ασχημη φωτο απο Γαλλια και τη βρηκατε αμεσως :p. Χαλαλι της.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και ομως @Sassenach77 το βρηκες!!

Ελειπε και η @paefstra που γνωριζει απο Λυων...
Εμένα μου έχει πιαστεί η ψυχή με όλη αυτή τη ταλαιπωρία που τραβάτε όλοι σας με τις ακυρώσεις και το παιχνίδι μου αποσπάει τη προσοχή απο αυτό....

paefstra

Member
Εμένα μου έχει πιαστεί η ψυχή με όλη αυτή τη ταλαιπωρία που τραβάτε όλοι σας με τις ακυρώσεις και το παιχνίδι μου αποσπάει τη προσοχή απο αυτό....
Παρατησα το refund και παω για voucher. Μου δινεις πισω το δικαιωμα που σου εδωσα χθες να βαλεις φωτο να πνιξω τον πονο μου?

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Παρατησα το refund και παω για voucher. Μου δινεις πισω το δικαιωμα που σου εδωσα χθες να βαλεις φωτο να πνιξω τον πονο μου?
:haha: :haha: :haha: :haha: Να συνεχισω για ενα τελευταιο ποστ το off topic.... εγω περιμενω πιστωση εντος 30 εργασιμων και σημερα ειμαστε στις 24....

Το παιχνιδι με κανει και ξεχνιεμαι!

paefstra

Member
:haha: :haha: :haha: :haha: Να συνεχισω για ενα τελευταιο ποστ το off topic.... εγω περιμενα πιστωση εντος 30 εργασιμων και σημερα ειμαστε στις 24....

Το παιχνιδι με κανει και ξεχνιεμαι!
Οταν μας προσλαβει η Σημανση ως επιστημονικους συνεργατες να βρισκουμε εγκληματιες σε αγνωστες πολεις, αυτα τα μικροποσα των refund θα μας ειναι αδιαφορα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος