Just Lori
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ναι άκυρο, το μετάνιωσαΠολυ νορμαλ
Ναι άκυρο, το μετάνιωσαΠολυ νορμαλ
Ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν θα το έβρισκα...Αυτο ειναι.
Οι είσοδοι των κολλεγίων είναι παρόμοιες και στο Κέμπριτζ και στην Οξφόρδη, ποιο κολλέγιο είναι?Οχι
Ολω απο σενα την παταω! Αυτο ειναι.
Γύρισες απο το περίπτερο βλέπω....Οι είσοδοι των κολλεγίων είναι παρόμοιες και στο Κέμπριτζ και στην Οξφόρδη, ποιο κολλέγιο είναι?
Δεν ειναι κολλεγιο. Ειναι η εξοδος απο το παλιο πανεπιστημιο Cavendish, βγαινοντας απο το μουσειο Επιστημης.Οι είσοδοι των κολλεγίων είναι παρόμοιες και στο Κέμπριτζ και στην Οξφόρδη, ποιο κολλέγιο είναι?
Και να φανταστεις εχω παει, ουτε που το θυμομουνΔεν ειναι κολλεγιο. Ειναι η εξοδος απο το παλιο πανεπιστημιο Cavendish, βγαινοντας απο το μουσειο Επιστημης.
Κανεις δεν παει στο παλιο Cavendish. Δεν ειναι και τοσο παλιο, δεν εχει κολλεγια. Αλλά εκει εχουν μεινει καποια τμηματα. Εχω παει και στο καινουριο, αλλα δεν σκεφτηκα να βγαλω φωτο, πολυ συγχρονο για τα γουστα μου.Και να φανταστεις εχω παει, ουτε που το θυμομουν
Για το science centre λεω. Το cavendish δεν ξερω καν τι ειναιΚανεις δεν παει στο παλιο Cavendish. Δεν ειναι και τοσο παλιο, δεν εχει κολλεγια. Αλλά εκει εχουν μεινει καποια τμηματα. Εχω παει και στο καινουριο, αλλα δεν σκεφτηκα να βγαλω φωτο, πολυ συγχρονο για τα γουστα μου.
Καλά δε μπορούσε να έχει ένα άλλο όνομα το μαγαζί; Πώς θα το βρω εγώ τώρα;;το βάζω μόνο και μόνο επειδή θα ήθελα να πιω ένα καφέ σαν άνθρωπος εδώ
View attachment 306570