Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Οχι
Οχι
Ενταξει εγω εσβησα τη πινακιδα του αυτοκινητου γιατι εκανε μπαμ..Εγω να δεις... θα βάλω ένα μεγάλο τούβλο και μάλιστα θα σβήσω για να μη φαίνεται ούτε το χρώμα..
Ελπίζω να είναι αυτό για να πάμε στην επόμενη φώτοΤο εβραϊκό νεκροταφείο του Σαράγιεβο
Είναι είναι. Εύκολα αναγνωρίσιμο για μένα. Αλλά περιμένω την επιβεβαίωση.Ελπίζω να είναι αυτό για να πάμε στην επόμενη φώτο
Ίσως με αυτό τον τρόπο μπουν και πιο πολλοί στο παιχνίδι. Τουλάχιστον να έχει μια πιο γρήγορη ροή, αν δεν τα ξέρω να χαζεύω τις φώτο....Είναι είναι. Εύκολα αναγνωρίσιμο για μένα. Αλλά περιμένω την επιβεβαίωση.
Έχω ετοιμη ήδη την επόμενη φωτό
Να δεις που δεν το επιβεβαιωνει γιατι δεν θελει να χασειΕίναι είναι. Εύκολα αναγνωρίσιμο για μένα. Αλλά περιμένω την επιβεβαίωση.
Έχω ετοιμη ήδη την επόμενη φωτό
Με τους καινούργιους κανόνες θα ξεστραβωθούμεΓια κατσε, εδω εμεις εχουμε βγαλει τα ματια μας τοσες ωρες! Αποκτησαμε μυωπια...
Όχι εδώ είμαι. Παρακολουθώ τα πάντα. Α επίσης είμαι παραδοσιακός τύπος, δεν χρησιμοποιώ το google του διαβόλουΟ @giannismits ερχεται λεει τη λυση φευγει, ερχεται λεει τη λυση φευγει...
Για κατσε, εδω εμεις εχουμε βγαλει τα ματια μας τοσες ωρες! Αποκτησαμε μυωπια...