• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
νησοι Φωκλαντ?

η μηπως South georgia and South Sandwich Islands

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Whaler's bay σωστά dim... στο νησί Deception με την καλδέρα,τα ζεστά νερά που μόνο εκεί μπορείς να κάνεις μπάνιο στην Ανταρκτική και τους παγετώνες στα βουνά!!!

με μπερδεψες πληρως ...αυτο το ανηκει διοικητικα...μηπως εννοεις γεωγραφικα...?
Όχι διοικητικά... υπάγεται στη συνθήκη της Ανταρκτικής...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
αχ τι καλά! το βρήκα...
παω για χλαπακιασμα, ας βάλει άλλος , κανένα πιο ζεστό μέρος :bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αφρική? Γκάνα? Οι HDR φωτογραφίες πάντως δε βοηθούν....

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Επιτέλους. Μετη μία. Το Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής, Μορονί, Κομόρες (χθες κοίταζα πώς μπορεί κανείς να πάει κατά κει) χα χα γκροϊν γκροϊν
Σπύρο κατασκοπεύεις το μυαλό μου

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
σαν κινηματογραφικό τοπίο...
μήπως κάπου στην Ιαπωνία;;
Όχι

Είναι η "Παναγιά της Τήνου" μετά την συντέλεια....
Μπα, στην Αστυπάλαια

Αφρική? Γκάνα? Οι HDR φωτογραφίες πάντως δε βοηθούν....
Όχι Γκάνα.

Επιτέλους. Μετη μία. Το Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής, Μορονί, Κομόρες (χθες κοίταζα πώς μπορεί κανείς να πάει κατά κει) χα χα γκροϊν γκροϊν
Σπύρο κατασκοπεύεις το μυαλό μου
:shock: τόσο γρήγορα;;; ^$%#^&$@<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
(αλήθεια το γκροϊν είναι ηχητικό εφέ χοίρων; )

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Όχι
(αλήθεια το γκροϊν είναι ηχητικό εφέ χοίρων; )
Aπό κάποιο κόμικ θα το έχω αντιγράψει το porcus κι εγώ
Πάντως τις Κομόρες εδώ και κάτι χρόνια τις έχω σταμπάρει, ας όψονται τα ακριβά αεροπορικά για ένα τέτοιο προορισμό

Σας βάζω φωτό κι ελπίζω να το βρείτε σύντομα

Attachments

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη