mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
δεν ειναι σερβια.......Μμμ...Σερβία;;
δεν ειναι σερβια.......Μμμ...Σερβία;;
Δεν πιστεύω να το λες ειρωνικά γιατί έχουμε στην Ελλάδα πολλά φαράγγια με νερό πχ Κουρταλιώτικο στην Κρήτη, στη Ζαχλωρού, στα Ζαγόρια κλπαν είναι Ελλάδα, κλείνω εισιτήρια... τώρα...
σωστα αννυ.....βαζεις...Τουρκία, φαράγγι Saklilkent ?
Δεν πιστεύω να το λες ειρωνικά γιατί έχουμε στην Ελλάδα πολλά φαράγγια με νερό πχ Κουρταλιώτικο στην Κρήτη, στη Ζαχλωρού, στα Ζαγόρια κλπ
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <wunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> το κουρταλιώτικο το έχω περπατήσει πριν καεί. όντως είναι κάπως έτσι χωρίς βέβαια τις εξέδρες. το γνωρίζω ότι η Ελλάδα διαθέτει τέτοια μέρη. τα περισσότερα δεν τα έχω επισκεφτεί και νευριάζω με τον εαυτό μου. Thanx mfish.Καlspire ειναι παρα πολυ ωραια, να πας........ περπατας μεσα στο φαραγγι αρκετη ωρα, οι περισσοτεροι σταματουν στο πρωτο δεκαλεπτο εχει κατι καφε, οι πιο θαραλλεοι οσο τη παλεψουν, το μονο κακο οτι σε μερικα σημεια ουσιαστικα βρεχεσαι ολοκληρος απο τα παγωμενα νερα.....