Hugin
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
1995 στην Αιγυπτο με γκρουπ!!!
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς τα ταξίδια!Από τις απαντήσεις των υπολοίπων όμως βλέπω ότι σε μεγάλη ηλικία ξεκίνησα τα ταξίδια και νόμιζα το αντίθετο
Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, βλέποντας τον περίγυρό μου γνωστοί παρέες κλπ που δεν είχαν ταξιδέψει και πολλοί απ αυτούς δεν έχουν ταξιδέψει ακόμα στο εξωτερικό νόμιζα ότι εγώ ξεκίνησα σχετικά μικρή. Άλλοι είχαν ταξιδέψει αλλά ήταν μεγαλύτεροι από μένα κλπ.. Έχεις δίκιο ότι όποτε τύχει στον καθένα τα ξεκινάει. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε, καλύτερα να το αποφασίσεις να ταξιδέψεις έστω και μεγαλύτερος παρά να μην το κάνεις ποτέ. Μακάρι να μπορούμε να ταξιδεύουμε σε όλη μας τη ζωή ή όσο μας κρατάνε τα πόδια μας τέλος πάντων!!Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς τα ταξίδια!
Κι εγώ βλέπω ότι τα ξεκίνησα σχετικά αργά(στα 15) αν και νομίζω παίζει ρόλο και ο περίγυρος για να συγκρίνεις. Στα Τρίκαλα που μεγάλωσα τουλάχιστον από γνωστούς και φίλους μόνο καναδύο είχαν πάει εξωτερικό πιο πριν. Είχα(και ακόμη έχω) μία φίλη που από το δημοτικό κάθε Χριστούγεννα πήγαινε εξωτερικό με τους γονείς της. Θυμάμαι που στο δημοτικό είχα ζηλέψει πολύ όταν είχε πάει στη Disneyland και την επόμενη χρονιά που πήγε Τυνησία. Εγώ εκείνη την εποχή πήγαινα καλοκαίρι μέχρι τον Αγιόκαμπο και πολύ μου ήταν.Τί να κάνεις! Τυχερά είναι αυτά...
Εξομολογηθείτε ΠΟΥ ήταν το πρώτο σας ταξίδι στο εξωτερικό, και ΠΟΤΕ το κάνατε
Ντεν ντιαβαζει καλα η κυρια..Το τόπικ ρωτάει πού ήταν το πρώτο σας ταξίδι και όχι πότε και πού ήταν το πρώτο σας ταξίδι.
Εχεις δίκιο, παρασύρθηκα από την επικεφαλίδα, ξεχνώντας το κείμενο το οποίο διάβασα χτες ξημερώματα μέσα στη νύστα μου. SorryΝτεν ντιαβαζει καλα η κυρια..
Ξέχασες να αναφέρεις : Με τους Ιταλούς εννοείται οι πτήσεις ....Νομοτελειακη πορεια καθε ελληνα ταξιδιωτη.