travel_lover
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΙΑ -
Ρώμη 2009!! Κλείνω 10 ταξιδιωτικά χρόνια φέτος!!
Ντροπή είναι να μην ξεκινήσεις ποτέ στη ζωή σου!!Αν κάποιος άργησε να ξεκινήσει είμαι εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη...
Και μιλάω για εξωτερικό, γιατί εντός συνόρων δεν έχω κανένα παράπονο!
Έτος 2016, ηλικία 34 (και ντρέπομαι που ξεκίνησα τόσο μεγάλος), προορισμός το Βελιγράδι.
Ευτυχώς ο χρόνος στη περίπτωση μου είναι σύμμαχος και αναπληρώνω γοργά το χαμένο έδαφος!
Υπερβαλλεις η δεν εκφραστηκες σωστα. 16 χρονια πριν απο σενα ειχα πάει χωρίς τη γλώσσα, κ θυμαμαι μια πολη με κεντρο που εβριθε απο τουρίστες, ενα σωρο τρατοριες, πιτσεριες, ουδεις λογος να καταληξεις στο mc donalds ουτε καν οικονομικος αφου μιση πιτσα εκανε οσο ενα μπιγκ μακ ισως κ λιγοτερο. Μονο την απειρια, αγνοια φοβο καταλαβαινω. .Κάπου το 2000
Θυμάμαι μόνο την απίστευτη δυσκολία να βρεις μέρη και να πας σε αυτά,
Μάλλον δίκιο έχεις.. Γιατί και αυτός εκεί τρώει και μάλιστα στον μήνα του μέλιτος
Έγραψα ότι θυμάμαι για ένα ταξίδι πριν 19 χρόνια.Υπερβαλλεις η δεν εκφραστηκες σωστα. 16 χρονια πριν απο σενα ειχα πάει χωρίς τη γλώσσα, κ θυμαμαι μια πολη με κεντρο που εβριθε απο τουρίστες, ενα σωρο τρατοριες, πιτσεριες, ουδεις λογος να καταληξεις στο mc donalds ουτε καν οικονομικος αφου μιση πιτσα εκανε οσο ενα μπιγκ μακ ισως κ λιγοτερο. Μονο την απειρια, αγνοια φοβο καταλαβαινω. .
Υπηρχε δε κ φτηνη πιτσερια αν θυμαμαι καλα στον Τιβερη εκει που ειναι το baja, αλλα κ η Ραμπα διπλα στη σκαλινατα, παμφθηνη τοτε τρατορία. Εκει ενα πιατο σπαγγέτι αλα γκριτσα εκανε σιγουρα λιγότερο απο το μπιγκ σκουπιδι.