• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Που να πας πρώτα????

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Rosa κι επειδή δεν έχω κανέναν να με ακολουθήσει Νεπάλ.... έλα και κάλεσε με μαζί σου το 2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Renata.. λες να "κάτσει" η Μαδαγασκάρη τελικά για δουλειά??? χιχιχι αν ναι θα σου ζητήσω τηλέφωνα να τα πούμε....

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
αχ βρε eleni70... ζήλεύω!!! από ανατολή μόνο την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης έφτασα χαχααχαχ........ άντε να δούμε.........

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Yorgos τα γούστα μας στα ταξίδια βλέπω συμβαδίζουν.........χιχιχχι μια που μιλάμε για Ινδία πριν μερικές μέρες γύρισε ένας φίλος φωτογράφος από κει και μου δειξε φωτός... άσεεεεεεεεεεεε απίστευτες!!!! ένοιωσα ακόμη και τη μυρωδιά της Ινδίας από τις φωτο..!!!!

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
Zeta η Κούβα για πάρα πολλούς ανθρώπους είναι ταξίδι /όνειρο........ χόρευα λάτιν πριν κανα δυο χρόνια... και κανόνισε η παρέα ταξιδάκι........ βλέπεις όμως η ζωή παίζει παιχνίδια και όλο και κάτι έφερνε που ακύρωνε το ταξίδι.... χαίρομαι εδώ μέσα που βλέπω ανθρώπους να έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια και να ζουν τα όνειρα τους... ελπίζω να "κολλήσω" την αρρώστεια.....

maggi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού
ggsf κι εγώ θα ξαναπήγαινα Ρώμη.........το Λας Βέγκας για κάποιο λόγο δεν με τραβάει σαν ιδέα....τώρα δεν ορκίζομαι κι όλας.... μπορεί να πάω και να ξετρελαθώ! χιχιχιχ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.661
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom