• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Που να πάω τα Χριστούγεννα;

skoumpi

Member
Εννοείς πως θα πετάξεις π.χ. Ελλάδα-Ρώμη θα μείνεις εκεί 4-5 μέρες και μετά αεροπορικώς Ρώμη -κάτι άλλο και μετά πισω;
Το κόστος παίζει ρόλο; Γιατί είναι ένα θέμα μέσα στις γιορτές τα αεροπορικά είναι τσιμπημένα... Ή σκέφτεσαι να πας σε με αεροπλάνο σε ένα προορισμό και μετά να πας και κάπου κοντά απο εκεί που θα 'σαι;

karfitsa

Member
....εχω αγχωθει ειναι η πρωτη φορα που οργανωνω ταξιδι μας
Αφου οργανωνεις πρωτη φορα ταξιδι...καλο θα ηταν να το κανεις και σωστα...:)Η Βιεννη,συνδυαζεται με Πραγα,ΒουδαπεστηΡωμη,μπορει να παει με ιταλικες πολεις,οπως Φλωρεντια,Βενετια...
Αν θελεις ομως να κανεις Ρωμη και Βιεννη,μαλλον καλυτερα για χριστουγεννα η Βιεννη και οπως λεει και η skoumpi,αν πας αεροπορικως ενταξει,αν πας με αλλο μεσο,τρενο,λεωφορειο θα κανεις γυρω στις 15 ωρες αν το λεει καλα το google map....https://maps.google.com/

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Το Παρισι πεφτει πιο κοντα..η Πρωτοχρονια γιορταζεται εκει..κατω απο τον πυργο.Αν κλεισεις νωρις με τρενο βρισκεις καλες τιμες.

melgio1990

Member
εχω δει νωρις εισητηρια και θα μου παει αεροπορικα απο ηρακλειο βιεννη βιεννη ρωμη και ρωμη ηρακλειο 1000 για 2 ατομα οποτε δεν ειναι τρελο ποσο αν σκεφτει κανεις οτι αλλαζουμε τοσες πολεις απλα δεν ηξερα πια ειναι καλυτερη τα χριστουγεννα...επιπλεον κοιταξα για οικονομικα ξενοδοχεια και βρηκα στο termini στη ρωμη ειναι μακρια απο το κεντρο κι απ οτι καταλαβα δεν ειναι καλη περιοχη ε? :(

Zeta

Member
επιπλεον κοιταξα για οικονομικα ξενοδοχεια και βρηκα στο termini στη ρωμη ειναι μακρια απο το κεντρο κι απ οτι καταλαβα δεν ειναι καλη περιοχη ε? :(

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως η περιοχές γύρω από τους σταθμούς των τρένων δεν είναι και οι καλύτερες για διαμονή.
Προσωπικά, θα επέλεγα κάπου προς το Trastevere ή στην περιοχή κοντά στο Βατικανό όπου και είχα μείνει.
Σίγουρα κάποια άλλα μέλη όπως ο samion, θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.

melgio1990

Member
δλαδη απο termini ειναι μακρια αν θελουμε να παμε και να γυρισουμε με τα ποδια στο κεντρο της πωλης πχ πανθεον via veneto κτλ?

Marexy

Member
Επιστεψαμε και ολα καλα.
Περασαμε πολυ ωραια (αν και καποιες μερες τα χιλιομετρα ητανε αρκετα για τα παιδια).
Ειχα ξανακανει την ιδια εκδρομη πριν απο 15 χρονια με την γυναικα μου, αλλα την ξαναεκανα τωρα πολυ ευχαριστα με τα παιδια μου για να δουνε αυτην την ομορφη χωρα και τις ομορφιες της.
Τωρα το φθινοπωρο το προγραμμα εχει καποια μικρη εκδρομουλα στο εσωτερικο και μετα ο μεγαλος στοχος ειναι ενα 4-5ημερο σε καποια πολη της ευρωπης για ωραια χριστουγεννα (με τα παιδια μαζι). Νωρις ακομα...αλλα καποια προταση;

karfitsa

Member
Καλως ηρθατε :)..πιστευω οτι μια πολη καταλληλη για την οικογενεια,τις γιορτες ειναι η Βιεννη αλλα και το Σαλτσμπουργκ.

Marexy

Member
Για να με βοηθησετε θα σας δωσω καποια στοιχεια του τι ζηταω.
Θελω εναν κλασσικο χριστουγεννιατικο προορισμο που θα φαινεται μαγικος στα ματια των παιδιων.
Δεν θα ηθελα πολυ μεγαλη πολη (π.χ. Παρισι) αλλα ουτε και πολη που ειναι προορισμος για χειμερινες δραστηριοτητες (π.χ. για σκι). Να ειναι σε οικονομικα φυσιολογικα ορια λιγο πολυ ( δηλαδη καλο το Ροβανιεμι αλλα δεν το φτανω οικονομικα, ειπαμε 5μελης οικογενεια ειμαστε).
Απο οτι εχω δει μια τετοια πολη που ζηταω φαινεται οτι ειναι η Πραγα.
Να ξεκινησω να ψαχνω για εκει ή υπαρχει και κατι αλλο που δεν το ξερω εγω και αξιζει τον κοπο παραπανω ερευνας;
Ευχαριστω και περιμενω τις γνωμες-προτασεις σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom