Που είναι στον κόσμο (v3)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλός παίχτης είναι αλλά χάνει καμιά φορα από αθέμιτο ανταγωνισμό..
Εμένα μου λές;....ξέρεις πόσα έχω χάσει έτσι; ή τι ψάξιμο έχω ρίξει;;; έχω κατεβάσει όλη τη βιβλιοθήκη κάτω και έχω μόνιμα ένα χάρτη ανοιχτό. Άστο όμως καλύτερα το θέμα, όπως λέει και ο @AntRo ....

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Είναι άσχημο να αφήνεις αιχμές επί προσωπικού....παίζω μέρες κ τα παιδιά βλέπουν πόσο ζοριζομαι μαζί τους με ερωτήσεις επί ερωτήσεων κ ψαχτηρια. Μια φορά στάθηκα τυχερή με τη μια! Με προσβάλει το σχόλιο σου

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Και ας ειπα οτι το Πηλιο εχει κεραμιδια;;;;

Εγω θα συνεχιζω να συμμετεχω χωρις να χρησιμοποιω τιποτα απο αυτα. Παιζουμε για να διασκεδασουμε και για να μαθουμε νεα μερη.

chrisbd

Member
Είναι άσχημο να αφήνεις αιχμές επί προσωπικού....παίζω μέρες κ τα παιδιά βλέπουν πόσο ζοριζομαι μαζί τους με ερωτήσεις επί ερωτήσεων κ ψαχτηρια. Μια φορά στάθηκα τυχερή με τη μια! Με προσβάλει το σχόλιο σου
Γιατί;; δεν ειπα κάτι για σενα.. ίσα ίσα που λέω ότι δεν είναι όλοι ετσι.. Εξάλλου και γω έχω βρει ετσι γρηγορα και χωρίς βοήθεια αλλά δεν κάνουν όλοι ετσι και καποιοι το έχουν παραδεχτεί....

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Για να κλεισει αυτο το θεμα και για να μην σταματησει παλι οπως εχετε πει οτι εγινε και παλια, εδω παιζουμε για να διασκεδασουμε! Μακαρι να μην χρησιμοποιει κανεις τιποτα. Ψαχνουμε, μαθαινουμε και γελαμε...! Αυτο ειναι το νοημα

Εδω ξεχασα και γω τι εβαλα
κατι βραχια με μια κοκκινη σημαια! Τι εγινε μονο εγω παιζω;;; :haha:

dammys

Member
Εδω ξεχασα και γω τι εβαλα
Να σε βοηθήσω; αχαχαχαχαχα Ρε παιδιά κι εμείς παίζουμε που δεν έχουμε χρόνο για ταξίδια πλέον λόγω διδύμων και ταξιδεύουμε με τα ταξίδια σας (όταν διαβάζουμε τις ταξιδιωτικές ιστορίες σας) .....Χρησιμοποιούμε και καμιά φορά το google για να μην παίζετε μόνοι σας...Καλή ανάσταση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom