Που είναι στον κόσμο (v3)

chrisbd

Member
καλά εσύ που ζεις παιδάκι μου;; μην είσαι εύπιστος.. δεν τα εχουν επισκεφθεί τα μέρη ούτε και εχουν φίλους που πήραν φωτογραφίες όλοι και τις ειδαν απο κει.. αυτό μου θυμίζει το θείο από την Αμερική που μας στέλνει τα DVD (στέλνει βέβαια και αυτός δε λέω)..

Δεν έχεις διαβάσει εδώ μέσα για αυτά τα εργαλεία;;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
καλά εσύ που ζεις παιδάκι μου;; μην είσαι εύπιστος.. δεν τα εχουν επισκεφθεί τα μέρη ούτε και εχουν φίλους που πήραν φωτογραφίες όλοι και τις ειδαν απο κει.. αυτό μου θυμίζει το θείο από την Αμερική που μας στέλνει τα DVD (στέλνει βέβαια και αυτός δε λέω)..

Γι αυτό αγαπάμε @AntRo , είναι σωστός παίχτης το παιδί!

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world

Καταλαβα απο την αρχη τι εννοουσες προφανως. Το συζητησαμε εκτενως στο v2 αυτο το κομματι. Και ειπαμε οτι δεν μπορουμε να αποδειξουμε τιποτα. Στηριζομαστε στη νομιμοτητα του αλλου! Ειπαμε να μην τα χρησιμοποιουμε. Τωρα αν καποιος εξακολουθει και το κανει τι να πω.... Παιχνιδι ειναι! Δεν κερδιζεις τιποτα αν βρεις μια φωτο παραπανω. Αυτο πρεπει να καταλαβουν οσοι τα χρησιμοποιουν ακομα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom