• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Που είναι στον κόσμο (v3)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Λογικά Εμπορειός είναι χωρίς Νικόλα
Σωστά. Είναι το ηφαίστειο στη Νίσυρο. Η φωτογραφία ειναι τραβηγμένη απο τον Εμπορειο, το εγκαταλελειμμενο χωριο που τελευταια εχει ζωντανευσει παλι. Στη φωτογραφία φαίνεται ο κρατήρας Στέφανος και πίσω από τα χαμηλά βουναλάκια ειναι ο Πολυβώτης.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μέσα σε κρατήρα πολλές φορές, γιατί πρέπει να ξέρω τα ηφαίστεια της Ισλανδίας η οποία δεν με συγκινεί καθόλου? είναι κάποιο είδος πιστοποιητικού για να παίξεις εδώ?
Νόμιζα δεν σου αρέσουν αυτά. Στην Ισλανδία γι αυτά πηγαίνει ο κόσμος. Και στη Νίσυρο δεν έχω πάει (το λες και ανωμαλία αυτό για τα δικά μου δεδομένα).

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το καφενείο του Νικόλα είναι στην καταπληκτική ατμοσφαιρική πλατεία της Νικιας. Κάνει και τις καλύτερες πιτιες.

Borealis

Member
Νόμιζα δεν σου αρέσουν αυτά. Στην Ισλανδία γι αυτά πηγαίνει ο κόσμος. Και στη Νίσυρο δεν έχω πάει (το λες και ανωμαλία αυτό για τα δικά μου δεδομένα).
Δεν γνωρίζω την ιστορία της Ισλανδίας, αν διαβάσω κάτι που να με τραβήξει είναι πολύ πιθανό να με αρέσουν και τα ηφαίστεια της

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom