Συμφωνώ απόλυτα με την Βάρσα!!!Εγώ πάλι θα μιλήσω για το παρόν... αυτές τις χώρες που μου φέρνουν κατάθλιψη με την φτώχεια, και την βία τους δεν θα ήθελα να τις αντικρύσω μέσα από ταξιδάκι αναψυχής. Ισως σε μια ιεραποστολή προσφέροντας κάτι σε αυτούς τους λαούς και πάλι θα πρέπει να γίνω αρκετά χοντρόπετση για να το κάνω... Όλα τα άλλα δεν με ενοχλούν στον κόσμο, ούτε το κρύο ούτε η ζέστη, ούτε το τεχνητό ούτε το φυσικό, όλα έχουν την ομορφιά τους… παρά μόνο ή εξαθλίωση, και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι τουρίστρια σε χώρες που υποφέρουν...
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:???????????????????????????Mα πρόκειται για ύψιστη αρχή η οποία δεν χρειάζεται κανενός είδους .
marikaki μήπως το επώνυμο ειναι νικίτα? ξέρω ένα μαρικάκι απο τα χανιά ....:roll:δεν θα πηγαινα ποτε ιραν ιρακ και μη με ρωτησεται γιατι......τη θελω τη ζωη μου!
οχι,απο θεσ/νικη ειμαι.marikaki μήπως το επώνυμο ειναι νικίτα? ξέρω ένα μαρικάκι απο τα χανιά ....:roll:
Εφόσον φοβάσαι δεν έχει νόημα να ταξιδέψεις στην Περσία γιατί δε θα το ευχαριστηθείς. Ο φόβος δεν κατανικιέται με λογικά επιχειρήματα. Και δεν ενδιαφέρομαι κιόλας να σε πείσω για κάτι που απ'οτι φαίνεται δεν είσαι έτοιμη να το δεχθείς. Εκείνο μόνο που θέλω να πω είναι οτι η άποψή σου δε βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα οπότε είναι αστήρικτη. Αλλά φυσικά είναι δική σου άποψη και βάση αυτής πορεύεσαι.λυπαμαι που θα το πω ερση μου αλλα δεν πειθομαι να ταξιδεψω σε αυτα τα δυο μερη με τιποτα,ειναι δεν ειναι σε εμπολεμη κατασταση,αποψη μου βεβαια.
Ωραία… αναθεωρώ λοιπόν και αναφέρω ότι απεχθάνομαι τους ρατσιστές… (κατάθεση της προσωπικής μου άποψης)μην βαζεις ''ταμπελες'' ετσι αυθαιρετα αν δεν γνωριζεις ποιον εχεις απεναντι σου.
το thread αναφερεται στη καταθεση προσωπικων αποψεων (το οποιο και εκανα).
ας γινουν πρωτα πολιτισμενοι ανθρωποι αυτοι και μετα το συζηταμε!Εφόσον φοβάσαι δεν έχει νόημα να ταξιδέψεις στην Περσία γιατί δε θα το ευχαριστηθείς. Ο φόβος δεν κατανικιέται με λογικά επιχειρήματα. Και δεν ενδιαφέρομαι κιόλας να σε πείσω για κάτι που απ'οτι φαίνεται δεν είσαι έτοιμη να το δεχθείς. Εκείνο μόνο που θέλω να πω είναι οτι η άποψή σου δε βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα οπότε είναι αστήρικτη. Αλλά φυσικά είναι δική σου άποψη και βάση αυτής πορεύεσαι.
έρση πότε θα παμε περσία !?????????????????Εφόσον φοβάσαι δεν έχει νόημα να ταξιδέψεις στην Περσία γιατί δε θα .