• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταϊλάνδη Πουκετ

Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευχαριστώ!!! Έχεις και link απο αυτό που έκλεισες εσύ? Ήταν οικονομικό?
Εμείς είχαμε πάει Δεκέμβριο του 2019. Πάνω κάτω τα tour σε PhiPhi απο Πουκετ ή στα Hong Islands, Four Islands κτλ απο Ao Nang, έπαιζαν στα 30€/35€ το άτομο. Σου στέλνω μία σελίδα ενδεικτικά

Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Ίδια τιμή και από Πουκετ και από Αο Νανγκ?
Έχω την εντύπωση ότι απο Ao Nang ήταν πιο φθηνά για PhiPhi αλλά μπορεί να κάνω λάθος

Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οκ θα το μελετήσω να συγκρίνω!
Γενικά όμως αξίζει, όπως σου είπαν και άλλα μέλη, να τσεκάρεις και τοπικά γραφεία. Το παζάρι είναι δεδομένο!

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Γενικά όμως αξίζει, όπως σου είπαν και άλλα μέλη, να τσεκάρεις και τοπικά γραφεία. Το παζάρι είναι δεδομένο!
Σίγουρα αλλά εμείς δυστυχώς μόνο γιορτές μπορούμε να πάμε και τότε θα έχουν κόσμο, δεν ξέρω πόσο θα ρίξουν τις τιμές.

Επόμενο Ταξίδι
Κεντρική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σίγουρα αλλά εμείς δυστυχώς μόνο γιορτές μπορούμε να πάμε και τότε θα έχουν κόσμο, δεν ξέρω πόσο θα ρίξουν τις τιμές.
Ναι γιορτές είναι high season αλλά πάλι, αναλογικά με Ευρώπη, είναι πολύ καλές τιμές. Παζάρι κάνεις παντού στην Ταϊλάνδη το ξέρουν αυτοί, το ξέρεις και εσύ.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ναι γιορτές είναι high season αλλά πάλι, αναλογικά με Ευρώπη, είναι πολύ καλές τιμές. Παζάρι κάνεις παντού στην Ταϊλάνδη το ξέρουν αυτοί, το ξέρεις και εσύ.
Οκ θα τους τρελανω στο παζάρι λοιπόν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.727
Μέλη
39.468
Νεότερο μέλος
polmyt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα