kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Με ενδιαφέρουν οι κρουαζιέρες. Για πες μου.
Εκτος απο τα νησια Vieques και Culebra που σου προτεινουν πιο πανω , δυο ωρες με το φερυ απο το Fajardo βρισκονται τα παρθενα νησια (St.Thomas) και εχουν ακτοπλοικη συνδεση ολα μεταξυ τους (γυρω στο 20αλεπτο ειναι το St. John).Έχω ξάδελφο εκεί που θα μου δώσει ένα σπίτι στην παραλία να μείνω και ένα τζιπ να κυκλοφορώ. Απλά θέλω να δω που μπορώ να πάω, τι να δω που μπορεί να μην το έχουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί και το βασικότερο που αλλού μπορώ να πάω από εκεί (Άγιο Δομήνικο κτλ).
Να περνας τελεια και να ρθεις να μας πεις εντυπωσεις.Είμαι στο Πουέρτο Ρίκο τώρα και την Κυριακή ξεκινάω κρουαζιέρα μέχρι τα Barbados.
Μπράβο! Καλά να περάσεις και μην μας ξεχάσεις όταν επιστρέψεις. Πιές κανένα coco loco και για μας!Είμαι στο Πουέρτο Ρίκο τώρα και την Κυριακή ξεκινάω κρουαζιέρα μέχρι τα Barbados.
Πολύ ωραίο το Πουέρτο Ρίκο αλλά όχι για πολλές μέρες.makisg said:kougis,πώς είναι εκεί τα πράγματα,αν είναι καλά να έρθουμε και εμείς.
Θα το καταφέρεις! Εφόσον είναι όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα.Είναι το όνειρο μου να πάω στο Πουέρτο Ρίκο, είμαι 17 και μαζεύω χρήματα για αυτό το ταξίδι, λατρεύω το νησί κι ας δεν έχω πάει ποτέ, νιώθω λες και είμαι από εκεί, μιλώ τη γλώσσα, ακούω τη μουσική τους και ξέρω αρκετά για το νησί. Οι γονείς μου αμφιβάλλουν ότι κάποτε θα πάω και ειρωνεύονται τα όνειρα μου, αλλά δεν τα βάζω κάτω, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα πάω, κι ας είναι με τους γονείς μου, οι οποίοι επίσης με κάνουν να φοβάμαι τα αεροπλάνα. Τέλος πάντων, θα ήθελα να ξέρω πόσο περίπου κοστίζουν οι πτήσεις στο Πουέρτο Ρίκο και γενικά αν είναι ακριβή η διαμονή και το να περάσεις μερικές βδομάδες στο νησί. Ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ! Πριν δύο χρόνο πήγα Μιλάνο με τους γονείς μου, κε καράβι γιατί φοβόμουν και φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά αναγκαστικά θα ταξιδέψω για άλλους προορισμούς που θα χρειαστεί. Πήγα Ιταλία για να δω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή αλλά δεν έκατσα πολύ και δεν πέρασα και τόσο καλά εκτός από τη συναυλία. Μόνο για τη συναυλία πήγα ουσιαστικά. Μακάρι να μπορέσω πάντως να πάω Πουέρτο Ρίκο... διαβάζω διάφορες αναρτήσεις σχετικά με το νησί.Θα το καταφέρεις! Εφόσον είναι όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα.
Εγώ στα οχτώ μου είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ταξιδέψω, στα 17 τους ανακοίνωσα ότι ήρθε η ώρα να το κάνω . Η αντίδραση του πατέρα μου ήταν : «φέρε μου μια μούντζα από τα μέρη που θα δεις»
Σήμερα, στα -αντα μου, απλά το έχουν αποδεχτεί.
Δεν έχω πάει στο Πουερτο Ρικο, όμως αν ξεκινήσεις το διάβασμα εδώ στο φόρουμ μας, θα δεις πως δεν είναι δύσκολο πράγμα το ταξίδι.
Μπορείς να ξεκινήσεις από πιο κοντινούς προορισμούς και σιγά σιγά να βγεις και εκτός Ευρώπης.
Καλή αρχή και να ονειρεύεσαι πάντα
Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τα αεροπλάνα. Καταρχάς είναι το πιο ασφαλές μέσον με απειροελάχιστες πιθανότητες ατυχήματος. Η τεχνολογια έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τα αεροσκάφη πλέον είναι ασφαλέστατα. Οι στατιστικές λένε ότι είναι πιο επικίνδυνη η διαδρομή από το σπίτι σου μέχρι το αεροδρόμιο,με αμάξι, παρά η οποιαδήποτε διαδρομή με αεροπλάνο.Σε ευχαριστώ! Πριν δύο χρόνο πήγα Μιλάνο με τους γονείς μου, κε καράβι γιατί φοβόμουν και φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά αναγκαστικά θα ταξιδέψω για άλλους προορισμούς που θα χρειαστεί. Πήγα Ιταλία για να δω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή αλλά δεν έκατσα πολύ και δεν πέρασα και τόσο καλά εκτός από τη συναυλία. Μόνο για τη συναυλία πήγα ουσιαστικά. Μακάρι να μπορέσω πάντως να πάω Πουέρτο Ρίκο... διαβάζω διάφορες αναρτήσεις σχετικά με το νησί.