• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποτά του κόσμου (ή αλλιώς που ήπια τι)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με όλα αυτά που λες φίλε Baba έχω αρχίσει να νοιώθω πολύ κότα που και εγώ δεν δοκίμασα τίποτε από όλα αυτά τα ερπετοειδή αλκοολούχα
Οι συγκυρίες κορίτσι μου, οι συγκυρίες! Αυτές πάντα φταίνε για όλα! (και καναδυό λίτρα μπύρες πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση) :haha:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ναι θα συμφωνήσω οι συγκυρίες φταίνε, και εγώ είχα όλη την καλή πρόθεση να δοκιμάσω. Δεν άντεχα όμως την θέα των φιδιών μέσα στο μπουκάλι, έπινα λοιπόν μπύρες για να πάρω θάρρος και μετά από την πολύ μπύρα δεν έχανα μόνο το φίδι αλλά και το μπουκάλι

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πολύ ωραίο θέμα αυτό και λυπάμαι που δεν έχω τίποτα να παραθέσω και εγώ, αφού ως γνωστόν δεν πίνω ποτέ αλκοόλ, κρίμα.... πολύ κρίμα....:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα το θέμα δεν αναφέρεται μόνο στα αλκοολούχα αλλά σε οτιδήποτε έχουμε πιεί στα ταξίδια μας.

υ.γ. Το "πιεί" αναφέρεται αυστηρά σε υγρά.....πονηροί.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μα το θέμα δεν αναφέρεται μόνο στα αλκοολούχα αλλά σε οτιδήποτε έχουμε πιεί στα ταξίδια μας.

"Κάποιος" δεν έχει διαβάσει τις ιστορίες μου και δεν μπορεί να αντιληφθεί την ειρωνία μου..... κρίμα πάλι κρίμα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ζητώ συγγνώμη τότε.
Δεν μας παραθέτεις λοιπόν τίποτα δικό σου;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...

Αθώο μου πλάσμα σε πείστηκες ότι δεν πίνει αλκοόλ και έσπευσες να την παρηγορήσεις, αυτή καλέ μου έχει πιει όλο τον Βόσπορο σε μπύρα. Άλλοι μετράνε τα ταξίδια με χιλιόμετρα και η Dim Kyr με γαλόνια.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αθώο μου πλάσμα σε πείστηκες ότι δεν πίνει αλκοόλ και έσπευσες να την παρηγορήσεις, αυτή καλέ μου έχει πιει όλο τον Βόσπορο σε μπύρα. Άλλοι μετράνε τα ταξίδια με χιλιόμετρα και η Dim Kyr με γαλόνια.
Μην με ρίχνεις επίπεδο. Και τους Ρώσους φίλους μας συνδράμω οικονομικά.. μην σου πω και τους Σκωτσέζους....:bleh:.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Μην ξεχνάμε και τα ελληνικά ποτά ,απο τα ποιο ιδιαίτερα θεωρώ το Σιατιστινό λιαστό κρασί σπάνιο σε κοινή θέα μοναδικό στην γεύση του το οποίο το πίνεις ως απεριτιφ .

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απο τη Γαλλια λατρευω το Kir το οποιο ειναι κατα δυο τριτα κρασι λευκο (συνηθως λευκο της Βουργουνδιας) και ενα τριτο creme de cassis. Το ποτο αυτο που απ΄ οτι φαινεται ηταν γνωστο στην περιοχη το λανσαρε προκειμενου να ενισχυσει την τοπικη οικονομια ο Δημαρχος Felix Kir δινοντας του το ονομα του. Ως ανθρωπος της εκκλησιας -ηταν και παπας- ηξερε φαινεται απο ποτα.
Σε μια παραλλαγη αντικατασταθηκε το λευκο κρασι απο σαμπανια και ετσι εγινε το kir royal- εξαιρετικο και αυτο.
Δεδομενου οτι μου αρεσουν πολυ ως απεριτιφ τα αφρωδη κρασια, στη Γερμανια τιμω τα sekt και στην Ιταλια τα prosecco.
Κριμα που στην Ελλαδα δεν συνηθιζουμε να προσφερουμε ως απεριτιφ τα δικα μας αφρωδη κρασια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom