• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποτά του κόσμου (ή αλλιώς που ήπια τι)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ένα "ποτό" μέσα από δεξαμενή, μέσα στην οποία υπήρχε το σώμα μιας αρκούδας (!) και το οποίο ήταν το ακριβότερο που διέθετε το μαγαζί! Δε θα το πιστέψετε, ήταν σαν να έπινα παλιό γαλλικό κονιάκ!

Δύο απορίες :

1. Σε ποια χώρα ??..:shock:
2. Την αρκούδα την είδες ΠΡΙΝ το πιεις ή ΜΕΤΑ ??:haha:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Ένα "ποτό" μέσα από δεξαμενή, μέσα στην οποία υπήρχε το σώμα μιας αρκούδας (!) και το οποίο ήταν το ακριβότερο που διέθετε το μαγαζί! Δε θα το πιστέψετε, ήταν σαν να έπινα παλιό γαλλικό κονιάκ!
Τί εννοείς υπήρχε το σώμα αρκούδας; Μέσα στο ποτό να σαπίζει;:shock: Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δύο απορίες :

1. Σε ποια χώρα ??..:shock:
2. Την αρκούδα την είδες ΠΡΙΝ το πιεις ή ΜΕΤΑ ??:haha:
Θα σε μαλώσω: Δεν διαβάζεις προσεκτικά... Στο Βιετνάμ, φυσικά! Και, ναι, την είδα, μου (μας) εξήγησε ο άνθρωπος (στο Ανόι ήταν) τι ήταν, αλλά μόνο εγώ δοκίμασα. Κι αφού δοκίμασα, προέτρεψα και τον Γ. να δοκιμάσει αλλά το απέφυγε επιμελώς! Αυτός έχασε! :haha:

Dafni

Member
-"αουα ντε βαλέντσια",δροσιστικό ποτό με χυμο πορτοκάλι και σαμπανια ....σε ολα σχεδον τα καφέ της βαλένθια...σερβιρεται σε κανάτα ....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
babaduma
Σου εύχομαι να πιείς ότι ποτό,με ψώφιο ζώο μέσα του,υπάρχει στον πλανήτη :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και τα καπνιστά χοιρομέρια ψόφια είναι αλλά τα τσακίζουμε! :haha:

Κοψίδι της αρκούδας δε ζήτησα μη τυχόν και θεωρηθώ αγενής και εκμεταλλευτής της προσφοράς του ανθρώπου, αλλά μια χαρά διατηρημένο ήταν το σώμα της (άνευ γούνας - φυσικά) μέσα στο αλκοολούχο. Και, εδώ που τα λέμε, ένα σωρό φίδια και σκορπιοί μέσα σε αλκοόλ κυκλοφορούν συσκευασμένοι, η αρκούδα μας χάλασε? Ή, λιγότερο αηδιαστικό είναι το σκουλήκι στην τεκίλα? Ζήτημα οπτικής γωνίας αγαπητέ! :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω απ'το σοκ της σκέψης μιας γδαρμένης αρκούδας μέσα σε μια δεξαμενή με αλκοόλ.......μη με παρεξηγείς.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Θα σε μαλώσω: Δεν διαβάζεις προσεκτικά... Στο Βιετνάμ, φυσικά! Και, ναι, την είδα, μου (μας) εξήγησε ο άνθρωπος (στο Ανόι ήταν) τι ήταν, αλλά μόνο εγώ δοκίμασα. Κι αφού δοκίμασα, προέτρεψα και τον Γ. να δοκιμάσει αλλά το απέφυγε επιμελώς! Αυτός έχασε! :haha:
Bρε και γω Βιετνάμ κατάλαβα, αλλά με μπέρδεψε η αλλαγή παραγράφου..... οπότε και η απορία... για επιβεβαιωση :haha:

Πάντως μας κούφανες όντως......:clap: :lol:

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
το σώμα μιας αρκούδας,εε? :shock::shock: και μάλιστα το ακριβότερο,ε :roll:
χμ θα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό! :p

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω απ'το σοκ της σκέψης μιας γδαρμένης αρκούδας μέσα σε μια δεξαμενή με αλκοόλ.......μη με παρεξηγείς.
Έχουμε ξεφύγει λίγο (?) απ' το θέμα αλλά, για να δώσω λίγο τη σωστή διάσταση του πράγματος, όταν το είδα δεν κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο: Ένα σκούρο παραλληλόγραμμο "πράγμα", απροσδιόριστο, χωρίς άκρα, που ο μαγαζάτορας εξήγησε ότι είναι το σώμα (ο κορμός), μέσα σ' ένα μεγάλο "ενυδρείο" (πώς αλλιώς να το πώ? ) μαζί με κάτι φυτά που - φυσικά - δεν ήξερα τι είναι.

Πάντως, εκεί έμεινα με τον καημό ότι δεν δοκίμασα το "κοκτέηλ" ρυζόκρασου με αίμα κόμπρας! (Ας όψεται ο Γ. πάλι). Ίσως την επόμενη φορά... :haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Πάντως, εκεί έμεινα με τον καημό ότι δεν δοκίμασα το "κοκτέηλ" ρυζόκρασου με αίμα κόμπρας! (Ας όψεται ο Γ. πάλι). Ίσως την επόμενη φορά... :haha:
καλά ποτέ δεν ξέρεις κάπταιν Κουκ.....
μπορεί να βρεις το καλοκαιράκι κανένα ποτό με varanus Komodoensis μέσα... :haha::haha:

υ.γ.
....σορρυ για το σπάμ...... :roll:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Με όλα αυτά που λες φίλε Baba έχω αρχίσει να νοιώθω πολύ κότα που και εγώ δεν δοκίμασα τίποτε από όλα αυτά τα ερπετοειδή αλκοολούχα

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα