travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Και μόνο από την φωτογραφία φαίνεται υπέροχο. Εγώ δεν ήξερα καν την ύπαρξη των πηγών. Τελευταίες μέρες πριν φύγουμε είδε κάποιο ντοκιμαντέρ η Ντίνα και προσθέσαμε κάποια κομμάτια χωρίς ψάξιμο. Για ξενοδοχείο ούτε που το σκεφτήκαμε γιατί ήθελε χρόνο καί χρήμα. Τα βλέπαμε στο δρόμο και καταλάβαμε ότι κάτι γινόταν εκεί. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.Το ποτάμι που είδατε στον καταρράκτη, είναι ο Rio Fortuna και δεν έχει σχέση με τις θερμές πηγές γι'αυτό και το νερό του είναι παγωμένο.
Το ποτάμι που πήγατε μετά, αυτό είναι οι θερμές πηγές του Tabacon, δεν τις βλέπεις γιατί είναι υπόγειες και θερμαίνονται από το ηφαίστειο. Απλά οι θερμές πηγές του Tabacon κάποτε ήταν ανοιχτές για όλο τον κόσμο, και όταν φτιάχτηκε το Tabacon hermal resort & Spa, πήραν το πιο καλό κομμάτι για το ξενοδοχείο και άφησαν το πιο κάτω για το κοινό. Εκεί πήγες εσύ, στο Tabaconcito δηλαδή μικρό Tabacon.
Εγώ προτίμησα να πάω στο ξενοδοχείο με day pass {τσουχτερό, αλλά μια φορά θα πήγαινα στην Κόστα Ρίκα), γιατί το δημόσιο κομμάτι είναι πιο άγριο (λογικό) οι όχθες απότομες για να μπεις-βγεις και ο πυθμένας βραχώδης.
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει στην ιστορία μου- ή μπορεί και να πήγες τελικά και να μας το πεις παρακάτω- αλλά ήταν ένα παραμυθένιο μέρος!
View attachment 396151