Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Απολαύστε το!!!
Καλως ορισες! Διαβασα και την ιστορια σου και μου αρεσε! Και δε θελει και πολυ να καταλαβουμε οτι εισαι των extreme! Για γραψε μας που εκανες παραπεντε,ραφτινκ και τα λοιπα;;Σας βρήκα κι εσάς !!!!!
Βάλτε με στην ομάδα. Σε ότι έχει σχέση με περιπέτεια είμαι μέσα...
Μου αρέσουν τα περιπετειώδη ταξίδια, είμαι χρόνια ορειβάτης, ασχολούμαι με 4Χ4, φανατικός φωτογράφος και έχω περάσει για λίγο από διάφορα σπόρ (παραπέντε, rafting kλπ)
Merci
Ευχαριστώ ...Πω πω τι βιογραφικο extreme sport εχεις!!!!
Ευχαριστώ ...
Διαβάζω, ότι θέλεις να πάς Μογγολία...
Είναι ο πιθανός επόμενος στόχος της παρέας μου (ίσως το 2010)
Ίδωμεν............
Δίκιο έχεις και 'συ από τη μεριά σου αλλά για κάποιους από μας που συνηθισμένο σπορ θεωρούμε το διάδρομο στο γυμναστήριο, οι καταδύσεις μας φαίνονται super extreme! Πες μας καμιά πληροφορία, εμπειρία, ιστορία από τις καταδύσεις σου.....Ένα γεια σε όλους εδώ στο γκρουπ αυτό και από εμένα . όπως καταλάβατε από george diver και όπως έχω γράψει πιο παλιά εκτός από τα ταξίδια τα κανονικά μου αρέσουν και τα υποβρύχια ταξίδια. Είμαι αυτοδυτης από το 1998. έχω βουτήξει σε πάρα πολλά μέρη στην Ελλάδα αλλά και ερυθρά θάλασσα και Μάλτα. Θα ήθελα να πω ότι η κατάδυση δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με extreme sport. Extreme το κάνουν κάτι ξεροκέφαλοι. Είναι από τα πιο ασφαλή χόμπι. Επικίνδυνο γίνετε μόνο αν παραβείς κάποια όρια ασφαλείας για τα οποία έχεις μάθει πια είναι στην εκπαίδευση χωρίς να έχεις πάρει τα ανάλογα μέτρα.. δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος συνάδελφος εδώ. Πολύ θα ήθελα να μάθω.