Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω κάτι πιράνχας από Εκουαδόρ, λιοντάρια στο μισό μέτρο από το τζιπ στην Αφρική, μέγα τάπιρο να περνάει δίπλα μου (χωρίς φωτό, σφαίρα ήτανε) πολλά φιδάκια, ρινόκερο, ιπποπόταμο (επικίνδυνος αυτός), νεροβούβαλους στο μισό μέτρο (πάρκαραν έξω από τη σκηνή μου κι άντε να καταφέρω να μπω να κοιμηθώ) και σκοπέυω κάποια στιγμή να κάνω κι αυτό με το κλουβάκι με τους καρχαρίες, με εξιτάρει. Μύγες τσε-τσε δεν είδα, αλλά πέρασα κι από εκεί και χάρηκα που δεν τις γνώρισα. ΄Τέλος πάντων, μην το κάνουμε και National Geographic.
Διάβασα για ένα σχετικά (θα'ναι πάνω από πενταετία νομίζω) νέο κόλπο στη Νέα Ζηλανδία όπου σε βάζουν στο εσωτερικό μιας τεράστιας μπάλας από ελαστικό υλικό και μετά σε πετάνε σε μια κατηφόρα από κάποιο ύψωμα, με σκοπό να κουτρουβαλάς... Έχει καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται;
Διάβασα για ένα σχετικά (θα'ναι πάνω από πενταετία νομίζω) νέο κόλπο στη Νέα Ζηλανδία όπου σε βάζουν στο εσωτερικό μιας τεράστιας μπάλας από ελαστικό υλικό και μετά σε πετάνε σε μια κατηφόρα από κάποιο ύψωμα, με σκοπό να κουτρουβαλάς... Έχει καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται;