• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πορτογαλία Πορτογαλία

alma

Member
Λισσαβωνα θα ειμαι εγω 5 ημερες και ελεγα μπας και την μια πηγαινα Σιντρα...κανω αμαρτημα που θα κοψω μια μερα απο Λισσαβωνα λετε;
Αν πηγαίνεις πρώτη φορά και πας ολοήμερη Σίντρα, σου μένουν 4 μέρες Λισσαβώνα.Λίγες μεν αλλά κι από την άλλη η Σίντρα έχει αρκετά να δεις (palacio da pena, quinta da regaleira ), είναι κομψή πόλη κι αξίζει μια βόλτα.
Οπότε δες τι από τα δύο σε ενδιαφέρει περισσότερο. Σίγουρα πάντως για Λισσαβώνα κάπως λίγες οι 4 μέρες που μένουν.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μισή μέρα εκδρομή είναι η Σίντρα, θα έχει το απόγευμα/ βράδυ πάλι στη Λισαβόνα. Και το Cascais μου άρεσε, αλλά πρόκειται για ακόμα πιο σύντομη εκδρομή και το Belem, ακόμα πιο σύντομη. Είναι (σχεδόν) προάστια της Λισαβόνας. Άλλωστε την @maria91 την έχω για ταξιδιώτισσα που χωράει πολλά στο πρόγραμμά της. Ή όχι;:)

maria91

Member
Μισή μέρα εκδρομή είναι η Σίντρα, θα έχει το απόγευμα/ βράδυ πάλι στη Λισαβόνα. Και το Cascais μου άρεσε, αλλά πρόκειται για ακόμα πιο σύντομη εκδρομή και το Belem, ακόμα πιο σύντομη. Είναι (σχεδόν) προάστια της Λισαβόνας. Άλλωστε την @maria91 την έχω για ταξιδιώτισσα που χωράει πολλά στο πρόγραμμά της. Ή όχι;:)
Ναι καλε!αρκει να μην εχουν καθυστερησεις τα τρενα και τα λεωφορεια και μετα τρεχω να προλαβω :haha:

vachni

New Member
Μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα με τη Σίντρα? ΟΚ ήταν δε λέω, αλλά 1) ΠΟΛΥ ανηφόρα! 2) Πρέπει να έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να δεις και το πάρκο κοντά στο Pena Palace πιστεύω αξίζει αλλά είναι μεγάλο 3) Ψιλοαπογοητεύτηκα με τα αξιοθέατα (παλάτια κλπ)... Τα περίμενα πιο grande

Αντιθέτως ξετρελάθηκα με τη Cascais που είναι παραλιακά, και αφού θα πάτε καλοκαίρι @vachni , να πάτε σίγουρα εκεί!! Είναι πολύ εύκολο με το τρένο από Λισαβώνα.
To Cascais κανει για μπανιο?
Σκεφτομαστε να ενοικιασουμε αμαξι για να κανουμε την εξης διαδρομη
Lisbon
Sintra
Nazare beach
Aveiro
Porto
ειναι εφικτο να γινει σε 1 ημερα? τι λετε?

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
To Cascais κανει για μπανιο?
Ναι έχει παραλία, όπως και το Estoril πιο πριν.
Σκεφτομαστε να ενοικιασουμε αμαξι για να κανουμε την εξης διαδρομη
Lisbon
Sintra
Nazare beach
Aveiro
Porto
ειναι εφικτο να γινει σε 1 ημερα? τι λετε?
Μέχρι Nazare βιαστικά ναι. Εναλλακτικά πηγαίνετε Sintra μόνο, με τα μέσα.

paefstra

Member
Πορτογαλία αξίζει για καλοκαίρι?
Πολυ. Μονο καλοκαιρι παω.
Το ερωτημα θα πρεπει να συμπληρωθει "αν αξιζει τα ~500 ευρω/ ατομο που εβαλε φετος το καλοκαιρι η Aegean για εισιτηριο". Κατα τη γνωμη μου οχι και αυτα τα ποσα. Δεν πας και Νεα Υορκη.

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλά τα αεροπορικά έχουν ακριβύνει γενικά απ'ότι βλέπω, όχι μόνο για Πορτογαλία.

paefstra

Member
Καλά τα αεροπορικά έχουν ακριβύνει γενικά απ'ότι βλέπω, όχι μόνο για Πορτογαλία.
Παιζουν ακομη 19ευρα και 24ευρα στη Volotea αρκει να βγεις απο τον εγχωριο λακκο με τα φιδια. Απο κει βρισκεις καπου να πας με πτηση, λεωφορειο, τρενο οικονομικα.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολυ. Μονο καλοκαιρι παω.
Από ποιά άποψη;
Έχουμε Μάιο κ ήδη ο κόσμος εινσι απάλευτος. Οι παραλίες χθες Σάββατο ήταν το αδιαχώρητο. Οι Θάλασσες φυσικά καμία σχέση με τις δικές μας. Οι τιμές στα μπητς μπαρ κ όχι μόνο στο Θεό.
3 ξαπλώστρες 35 ευρώ ,χώρια τα ποτά. Και ξαναλέω είναι Μάιος δε διανοούμαι τι θα συμβεί τον Ιούλιο που και οι βόλτες στα όμορφα μέρη με 35-40 βαθμούς θα είναι πολύ πιο δύσκολες.

paefstra

Member
Από ποιά άποψη;
Έχουμε Μάιο κ ήδη ο κόσμος εινσι απάλευτος. Οι παραλίες χθες Σάββατο ήταν το αδιαχώρητο. Οι Θάλασσες φυσικά καμία σχέση με τις δικές μας. Οι τιμές στα μπητς μπαρ κ όχι μόνο στο Θεό.
3 ξαπλώστρες 35 ευρώ ,χώρια τα ποτά. Και ξαναλέω είναι Μάιος δε διανοούμαι τι θα συμβεί τον Ιούλιο που και οι βόλτες στα όμορφα μέρη με 35-40 βαθμούς θα είναι πολύ πιο δύσκολες.
Δεν παμε Λισαβωνα ουτε θαλασσα. Εννοω οτι τη θεωρω ιδανικο προοροσμο για dolce vita, ειδικα τη βορεια γυρω στους 25 βαθμους πιανει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom