GTS
Member
Για μένα το Γκντανσκ είναι η ωραιότερη πόλη της Πολωνιας, δεν χάνεται.
Αν θέλεις κοίτα την σχετική ιστορία μου:Καλησπέρα σας παιδιά , διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες μονο ,να πω την μαύρη μου αλήθεια και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Θα πάμε με την σχέση μου 8 με 14 Σεπτεμβρίου 3 μέρες Κρακοβία και 3 μέρες Βαρσοβία.
Σίγουρα θα πάμε Άουσβιτς και ψάχνουμε ξενάγηση στα ελληνικά, βρήκαμε ένα email για την Άννα από ένα σχόλιο εδώ μέσα και έστειλα να δω τι μπορούμε να κάνουμε. Άλλη μέρα λέμε Αλατορυχεια και ήθελα να μου πείτε εάν πάμε χωρίς ξεναγό, εάν θα χάσουμε τίποτα.
1 μέρα θα την περάσουμε ουσιαστικά μέσα στην Κρακοβία.
Για τις 3 μέρες στην Βαρσοβία πέρα απ' το μουσείο του Κοπέρνικου, παλιά πόλη δεν έχουμε σκεφτεί κάτι άλλο οπότε κάθε πρόταση δεκτή και τι προτείνετε γενικά Βαρσοβία ή κάποια πόλη κοντά εάν αξίζει κάτι με τραίνο;
Λίγο έξω από τη Βαρσοβία θα πάτε με λεωφορείο στο ανάκτορο Βιλανοφ με τους όμορφους κήπους τουΚαλησπέρα σας παιδιά , διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες μονο ,να πω την μαύρη μου αλήθεια και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Θα πάμε με την σχέση μου 8 με 14 Σεπτεμβρίου 3 μέρες Κρακοβία και 3 μέρες Βαρσοβία.
Σίγουρα θα πάμε Άουσβιτς και ψάχνουμε ξενάγηση στα ελληνικά, βρήκαμε ένα email για την Άννα από ένα σχόλιο εδώ μέσα και έστειλα να δω τι μπορούμε να κάνουμε. Άλλη μέρα λέμε Αλατορυχεια και ήθελα να μου πείτε εάν πάμε χωρίς ξεναγό, εάν θα χάσουμε τίποτα.
1 μέρα θα την περάσουμε ουσιαστικά μέσα στην Κρακοβία.
Για τις 3 μέρες στην Βαρσοβία πέρα απ' το μουσείο του Κοπέρνικου, παλιά πόλη δεν έχουμε σκεφτεί κάτι άλλο οπότε κάθε πρόταση δεκτή και τι προτείνετε γενικά Βαρσοβία ή κάποια πόλη κοντά εάν αξίζει κάτι με τραίνο;
Δεν ειναι μουσειο, ειναι κατι σαν το Πλανηταριο στη Αθηνα και προσφερεται για 12χρονα Αν γκουγκλαρεις θα βρεις μουσεια για ενηλικες.Θα πάμε με την σχέση μου
Για Αλατορυχεία διάβασα κι εγώ μετά ότι μπαίνεις με γκρούπ, όταν μαζευτεί κόσμος.Έτσι κι αλλιώς η ξενάγηση είναι υποχρεωτική, φτιάχνονται μικρά γκρουπ και μπαίνουν ομαδοποιημένα στο χώρο. Συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου.
Σωστά, συν οτι ώρες σας περισσέψουν από τις άλλες δύο. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και θα δείτε τα περισσότερα.
Μουσεία, πάρκα, εστιατόρια, γενικώς πολύ ωραία πράγματα. Έχω αναφέρει κάποια από αυτά εδώ, ρίξε μια ματιά αν θέλεις.
Καλησπέρα, κοίτουσα χθες το συγκεκριμένο πόστ σου, πολύ αναλυτικό!Αν θέλεις κοίτα την σχετική ιστορία μου:
Πολωνία - Κρακοβία - Βαρσοβία. Μάθημα Ιστορίας
Στα Αλατορυχεία μπήκα πριν 1 μήνα ενώ είχα κόψει εισιτήριο πιο μπροστά, μπαίνουν γκρουπ κάθε 15 λεπτά ανάλογα με τη γλώσσα.Για Αλατορυχεία διάβασα κι εγώ μετά ότι μπαίνεις με γκρούπ, όταν μαζευτεί κόσμος.
Για την Βαρσοβία, το κοιτάζω τώρα και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, δεν το είχα βρει το ποστ σου, οπότε καλοδεχούμενο.
Ευχαριστώ γενικά για όλες τις απαντήσεις.
Πολύ ενδιαφέρον, τώρα το κοιτούσα και μου φαίνεται όμορφο.Λίγο έξω από τη Βαρσοβία θα πάτε με λεωφορείο στο ανάκτορο Βιλανοφ με τους όμορφους κήπους του
Δλδ αξιζει μονο για μικρά παιδιά όχι για ενήλικες, να το αποφύγουμε;Δεν ειναι μουσειο, ειναι κατι σαν το Πλανηταριο στη Αθηνα και προσφερεται για 12χρονα Αν γκουγκλαρεις θα βρεις μουσεια για ενηλικες.
Είχε και στα ελληνικά ή το σύνηθες είναι αγγλικά; Που είμαστε οκ κι με αυτό.Στα Αλατορυχεία μπήκα πριν 1 μήνα ενώ είχα κόψει εισιτήριο πιο μπροστά, μπαίνουν γκρουπ κάθε 15 λεπτά ανάλογα με τη γλώσσα.
Αγγλικά, δες εδώ το site Tourist Route - Individual tourist - The “Wieliczka” Salt MineΕίχε και στα ελληνικά ή το σύνηθες είναι αγγλικά; Που είμαστε οκ κι με αυτό.
Έχει ενδιαφέρον κι οι κήποι του είναι εξαιρετικοί.Πολύ ενδιαφέρον, τώρα το κοιτούσα και μου φαίνεται όμορφο.
Εγώ που δεν είμαι δωδεκάχρονο το ευχαριστήθηκα πολύ πάντως.Δλδ αξιζει μονο για μικρά παιδιά όχι για ενήλικες, να το αποφύγουμε;
Δεν έχει στα Ελληνικά, Έχει Πολωνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κι Ιςπανικά σίγουραΕίχε και στα ελληνικά ή το σύνηθες είναι αγγλικά; Που είμαστε οκ κι με αυτό.
Ωραίο το ποστ σου, θα το δω αναλυτικά. Πολύ ωραίες όλες οι απαντήσεις σας παιδιά.Έχει ενδιαφέρον κι οι κήποι του είναι εξαιρετικοί.
Εγώ που δεν είμαι δωδεκάχρονο το ευχαριστήθηκα πολύ πάντως.
Δεν έχει στα Ελληνικά, Έχει Πολωνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κι Ιςπανικά σίγουρα
Ρίξε μια ματιά και στην ιστορία μου, που έχω αρκετές πληροφορίες για μουσεία και παλάτια (για Βαρσοβία μόνο, για Κρακοβία δεν έχω γράψει).
Πολωνία - Πολωνία II – Η επιστροφή (Gdańsk, Sopot, Pruszcz Gdanski, Warsaw, Wroclaw)
Εγώ πήγα μόνος μου με σημειώσεις γιατί θεωρώ ότι οι 3,5 ώρες της ξενάγησης είναι υπεραρκετές για τα στρατόπεδα.Ωραίο το ποστ σου, θα το δω αναλυτικά. Πολύ ωραίες όλες οι απαντήσεις σας παιδιά.
Είμαι στην φάση τώρα που ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εκεί (κ. Θανάσης) να βρω και γκρουπ για ελληνόφωνη ξενάγηση στο Άουσβιτς.
Οπότε νομίζω γενικά είμαι καλυμμένη.
Δες και την ιστορία μου (αν και δεν την τελείωσα ποτέ, έχω γράψει αρκετά πράγματα για Κρακοβία & λίγα για Βαρσοβία):Ωραίο το ποστ σου, θα το δω αναλυτικά. Πολύ ωραίες όλες οι απαντήσεις σας παιδιά.
Είμαι στην φάση τώρα που ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εκεί (κ. Θανάσης) να βρω και γκρουπ για ελληνόφωνη ξενάγηση στο Άουσβιτς.
Οπότε νομίζω γενικά είμαι καλυμμένη.