paefstra
Member
Θα το συνδυασεις μελλοντικα με Οσλο- κατι πηγαινε ελα με 10-15 ευρω με Ryanair δεν περνανε απαρατηρητα...Να ξεχάσω δηλαδή το Gdansk. Αχ...
Θα το συνδυασεις μελλοντικα με Οσλο- κατι πηγαινε ελα με 10-15 ευρω με Ryanair δεν περνανε απαρατηρητα...Να ξεχάσω δηλαδή το Gdansk. Αχ...
Σε πικραίνω αλλά ναι, είναι για min διήμερο μαζί με MalborgΝαι τέσσερις. Επειδή πιστεύω σε 3 μέρες θα δω αυτά που θέλω απ' τη Βαρσοβία, είπα να κάνουμε μια μονοήμερη. Να ξεχάσω δηλαδή το Gdansk. Αχ...
Εχει flixbus. Προτεινω να πας με βραδινο και η επιστροφη να γινει την επομενη με τρενο ωστε να κανεις σταση στο Μαλμπορκ στην πορεια. Ετσι θα κερδισεις χρονο απο τα πηγαινε ελα Γκντανσκ Μαλμπορκ και εχεις μια μερα φουλ στο Γκντανσκ και μιση στο Μαλμπορκ.Λοιπόν εμένα αυτό το βίτσιο της @paefstra κάτι μου λέει Θα μπορούσα να το κάνω. Θα δω βραδινά δρομολόγια να δω τι παίζει .
Σίγουρα η Πολωνία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές περιοχές που αξίζουν επίσκεψη. Θέλω στο μέλλον Κρακοβία με Άουσβιτς (ξέρω δεν είμαι πρωτότυπος). Αλλά θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία? Δεν ξέρω. Ήθελα Gdansk καλοκαίρι. Αλλά το γρήγορο τρένο και η καλή τιμή με δελέασαν. Αλλά κοιτάξω και τις άλλες προτάσεις σας. Έχω λίγες βδομάδες ακόμα να το επεξεργαστώ.Γιάννη το ζητούμενο είναι: 4 μέρες Βαρσοβία και αυτό είναι; Πάπαλα Πολωνία στο μέλλον; δεν νομίζω... Μπορείς να συνδυασεις χαλαρά το Gdansk σε επόμενο ταξίδι και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες πόλεις όπως έγραψα παραπάνω.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Βάζω κι εγώ το Gdansk ψηλά στη λίστα των πολωνικών πόλεων. Ο πεζόδρομος Dluga ήταν εξαίρετος
Ναι ο καθένας με τα βίτσια του δε λέωΔεν εχω αφησει πτηση της Aegean μετα τις 12 το βραδυ που δεν εχω παρει! Υπνος στο αεροπλανο, φουλ μερα στον προορισμο.
Λοιπον, δες ποιο ειναι το προτερημα για μενα: η εικονα μιας πολης την ωρα που χαραζει, ακομη και της Αθηνας, ειναι μαγικη. Ο καφες την ωρα που βγαινει ο ηλιος. Και δεν υπαρχει πιθανοτητα να ξυπνησω επι τουτου και να βγω στους δρομους γιατι ειμαι υπναρου. Αλλα αν κλεισω ενα εισιτηριο που θα με αναγκασει να τη δω, το περιμενω με ανυπομονησια.
Ελα παιδια, τι ανωμαλια λεει. Αλλοι εδω κλεινουν δωματια με μαυρες τουαλετες, αλλοι πανε ημερησια στη Ρωμη, ωραια, εχω κι εγω ενα βιτσιο...
Τα πάρκα της ΒαρσοβίαςΨάχνω για φθινοπωρινά τοπία. Ποια ενδείκνυται για φθινοπωρινές ωραίες εικόνες?