Γεια σας προγραμματίζω ταξίδι στην Πολωνία τον Αύγουστο 17-24/8 με τον άντρα μου και το κοριτσάκι μας 4 ετών με ακόμα 1 παρέα των ίδιω ατόμων και έχω βγάλει κάποιο πρόγραμμα αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εφικτό ή να με καθοδηγήσετε για καλύτερο προγραμματισμό. Φτάνουμε πρωί 6,15 Βαρσοβία θα παραλάβουμε αυτοκίνητο που θα ενοικιάσουμε και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι για το Zoo Safari Borysew που απέχει 1,5 ώρα και μετά από αυτό θα καταλήξουμε για διανυκτέρευση στο Βρότσλαβ. Την επομένη μέχρι αργά το απόγευμα ξενάγηση στην πόλη και μετά θα κατευθυνθούμε Κρακοβία 3 ώρες ταξίδι και διανυκτέρευση. Θα αφιερώσουμε 2 ολόκληρες μέρες για ξενάγηση στην Κρακοβία (Πύργος Βάβελ,Αουσβιτς,αλατορυχεία και παλιά πόλη) και 1 ολοήμερη εκδρομή στο Ζακοπάνε/Όρη Τάτρα. Την επόμενη θα ξεκινήσουμε πρωί με κατεύθυνση την Βαρσοβία και ενδιάμεσους σταθμούς στο Κάτοβιτσε και Τσεστόχοβα. Μας μένουν 2 μέρες Βαρσοβία και σκεφτόμουν την 1 μέρα να την αφιερώσω στην πόλη και την άλλη για εκδρομή στο Κάστρο Μαλμπορκ το οποίο έχει απόσταση 3 ώρες. Νομίζετε ότι είναι εφικτό ή θα είναι δύσκολο και κουραστικό? Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την μεγάλη μου ανάρτηση