Triplover
Member
Απλή ενημέρωση έκανα για τον επίδοξο ταξιδιώτη για να γνωρίζει ότι μπορεί να βρει τη συγκεκριμένη αλυσίδα και στη Κρακοβία και πιθανόν και σε άλλες πόλεις.Δεν έκατσα να εξηγηήσω τί έιναι και τί δεν είναι. Ωστόσο, τι διαφορετικό είπαμε;;; Wendel λέγεται το μαγαζί και αποτελεί εγγύηση! Έχει σημασία κάτι παραπάνω;;;
Είναι έκφραση διαφωνίας και όχι ειρωνία. Αν ήμουν ειδήμων απλά δεν θα συμμετείχα στο φόρουμ. Συγγνώμη που σας ζητάω να τεκμηριώσετε την απάντησή σας και την παρότρυνσή σας σε έναν συμφορουμίτη να αφιερώσει ένα 5ωρο στη πρωτεύουσα της χώρας.Όσο για το πώς γυρίσαμε την Βαρσοβία , δεν έχω μπροστά μου το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε λόγω μετακόμισης. Ωστόσο, όταν το έχω μπροστά μου μπορώ να το αναρτήσω. Εμείς ξεκινούσαμε 7 το πρωί το τουρ! Αν κάποιος διαθέτει μονάχα 1-2 ημέρες δεν απαιτεί αν δει κάθε σημείο φανερό και κρυφό, αλλά να πάρει μία γεύση..και αυτή τη γεύση μπορεί να την πάρει άνετα σε 1 ημέρα κάποιος.
Επίσης, τον τόνο σου, που ενέχει ειρωνεία, δεν μπορώ να τον επεξηγήσω..
Επειδή κάποιοι θεωρείτε πως είστε ειδήμονες στα ταξίδια ( και μπορεί να είστε δεν το αμφισβητώ) θαρρείτε πως είστε αυθεντίες και έχετε το δικαίωμα της έπαρσης και της ειρωνείας; Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή! Στο κάτω-κάτω για ταξίδια μιλάμε , όχι για πυρηνική φυσική! Αν θεωρείτε πως κάνει κάποιος λάθος μπορείτε να το συζητήσετε με ωραιότερο τρόπο!