KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Ωραιοτατο ταξιδι ...
παντα τετοια σου ευχομαι
παντα τετοια σου ευχομαι
Δεν έχω λόγια...Μόνο ευχαριστώ, για την καταπληκτική σου περιγραφή! Κυριακή μεσημέρι, με ταξίδεψες... Καφεδάκι και travelstories... Τι καλύτερο?Το ιστιοφόρο Star Flyer, κατάλευκο, περήφανο ενθύμιο μιας άλλης εποχής, της εποχής των εξερευνητών και των περιηγητών. Τα ξύλινα ντεκ, τα μπρούτζινα φινιστρίνια και τα εκατοντάδες σκοινιά (σκότες, μαντάρια, ξάρτια για τους μυημένους) σε ταξιδεύουν ηδη από την πρώτη στιγμή που ανεβαίνεις στο σκάφος.
η αληθεια ειναι αυτη!κι εγω τωρα ψαχνω για ονειρο!!!μαλλον θα ειναι ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ!!!Μετά από αυτό το ταξίδι, τι? Που να πας και να εντυπωσιαστείς?
Η κρουαζιέρα λοιπόν αξίζει? Χορταίνεις τα νησιά με αυτό τον τρόπο ταξιδιού?
Μ`αυτα που διαβαζω καλα κανω εγω και σκεφτομαι για oneway εισητηριο.η αληθεια ειναι αυτη!κι εγω τωρα ψαχνω για ονειρο!!!μαλλον θα ειναι ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ!!!
Μαλλον οχι!!!οχι και one way,και οχι επειδη δεν ειναι τελεια,αλλα υπαρχουν...αλλα!συζητησαμε με ευρωπαιους μονιμους πλεον κατοικους και μας μιλησαν για τη ζωη τους εκει.θα σας τα πω σιγα σιγα.Μ`αυτα που διαβαζω καλα κανω εγω και σκεφτομαι για oneway εισητηριο.