lastsupper
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- unknown
- Ταξίδι-Όνειρο
- θιβετ-περου
Επηρεασμενος απο καποιες μερες που εχω φαει πανω στο λαπτοπ διαβαζοντας για την καταστασιακη διεθνης(ενα ιδιαιτερο πολιτικο κινημα καλλιτεχνων) και πτυχες που αυτη ανεπτυξε την δραση της, θα ηθελα να προτεινω το εξης. Τι θα λεγατε στα πλαισια της ψυχογεωγραφιας( δηλαδη το πως η πολεοδομια μιας πολης επηρεαζει τον τροπο σκεψης και αλληλεπιδρα με αυτον) να γινει μια συζητηση για τις πολεις που ζουμε οπως και αυτες που αγαπαμε και εχουμε επισκεφτει. Να προτεινουμε τι θελουμε να αλλαξουμε σε αυτες, τι μας πνιγει, ποιες γωνιες τους μας αναζωογονουν, να παιξουμε και να της αναδομησουμε εστω και φαντασιακα. Για παραδειγμα η αθηνα στην οποια ζω. Ειναι μια μητροπολη με πολλες ταυτοτητες. ποιες ιδεες εχουμε για να γινει βιωσιμη με επικεντρο τον ανθρωπο? Ακομα περιμενουμε τον προγραμματισμο της πεζοδρομησης απο τις στυλες του ολυμπιου διος μεχρι την ομονοια, μεγιστη ιδεα για την πολη κατα την γνωμη μου. Τρανταχτο παραδειγμα η πεζοδρομηση της διονυσιου αρειοπαγιτου (η πιο ομορφη διαδρομη στην πρωτευουσα) . Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως ενας κρυος τοπος οπως το γκαζι εχει γινει εδω και χρονια επικεντρο διασκεδασης. Τελος πρεπει να γινει μια ολικη ανακατασκευη της ομονοιας(ποσες ακομα?). Πιστευετε οτι υπαρχει θεση για ενα τετοιο θεμα στο φορουμ? Οπου ο καθενας θα πει για το πως θα ηθελε να ειναι ο τοπος που ζει. Αν ναι σε ποια ενοτητα? Αυτα τα λιγα.
Υγ. μπορει να ειμαι λιγο εκτος αντικειμενου του σαιτ, αλλα πιστευω πως οι πολεις ειναι μια αντανακλαση του πολιτισμου που ο καθενας κουβαλαει. Αυτα..
Υγ. μπορει να ειμαι λιγο εκτος αντικειμενου του σαιτ, αλλα πιστευω πως οι πολεις ειναι μια αντανακλαση του πολιτισμου που ο καθενας κουβαλαει. Αυτα..