rainbow_326
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Φίτζι
Έτσι, feel the city!
(Από τη δεύτερη επίσκεψη και μετά )
(Από τη δεύτερη επίσκεψη και μετά )
Μπα..μάλλον σε πιάνει το ρεύμα που έχει πάντα σε αυτή τη γωνίαΤο Flatiron! Καθε φορα που περνουσα μπροστα απο αυτο το κτηριο η καρδια μου φτερουγιζε-κυριολεκτικα!Νομιζα πως ξανασυναντουσα ενα φιλο που ειχα νατον δω πολυ καιρο...
Λες να εμενα στο flatiron σε προηγουμενη ζωη;:roll:
Συμφωνώ απόλυτα!!!! Το έβλεπα και ...δεν το πίστευα...Σαν σκηνικό!!! Δεν μοιάζει αληθινό!!! Λυπόμουν να φύγω. Θα έβαζα δίπλα του και την Times Sq. για την ενέργεια που σου μεταδίδει, καθώς βρίσκεσαι ...μέσα σ΄αυτό το παραλληλόγραμμο, ηλεκτρονικό ...πηγάδι. Το Flatiron όμως είναι για ...χάιδεμα με τα μάτια!!!Το Flatiron! Καθε φορα που περνουσα μπροστα απο αυτο το κτηριο η καρδια μου φτερουγιζε-κυριολεκτικα!Νομιζα πως ξανασυναντουσα ενα φιλο που ειχα νατον δω πολυ καιρο...
Λες να εμενα στο flatiron σε προηγουμενη ζωη;:roll:
Συμφωνω απολυτα! Να προσθεσω... βραδακι στο Pier 17 αγναντευοντας την Brooklyn Bridge...Ευτυχώς, οταν πηγα ειχα την πολυτελεια να την περπατησω σχεδον ολοκληρη.Πέρα απο την Times sq που ειναι must(αν και καποιον μπορει να τον "πνιγει" η τοση πολυκοσμια), το αγαπημενο μου σημειο ηταν το νοτειοτερο σημειο της, δηλαδη το financial district με αποκορύφωμα το Battery park.Εκει ο κοσμος ειναι πολυ λιγοτερος και μπορεις να δεις τη γεφυρα του μπροοκλυν, το αγαλμα της ελευθεριας και το ελλισ island...Θα μπορουσα να καθομαι ολόκληρη μερα κατω απο το Monetary Authority-Singapore(απο τα αγαπημενα μου κτιρια εκει) και να αγναντεύω τη θάλασσα, το παρκο και τους ανθρωπους να πηγαινοέρχονται..
οπως ειπαν και καποιοι σε προηγουμενα ποστ, καποια πραγματα δεν περιγραφονται με λογια..
(τωρα θυμήθηκα περπατητο ολοκληρη τη γεφυρα του μπροοκλυν, απο το μπροοκλυν στο μανχαταν την ωρα που επεφτε ο ήλιος... )..love love love
Τι ειναι αυτη η προκαταληψη που εχετε με τους DK?Το θεωρω αδιανοητο.Μια φορα μου εδειξε μια φιλη μου εναν οδηγο που ειχε παρει για την Ολλανδια (νομιζω lonely planet ηταν) και εβαλα τα γελια.Ασπρομαυρες σελιδες και κατι μικρες εικονιτσες με απειρα κατεβατα λες και θα εδινες εξετασεις ιστοριας..Αυτοι οι οδηγοι σας αρεσουν?Οι DK ειναι υπεροχη οδηγοι (στα ελληνικα) και πολυ μας ειναι κιολας.απ' το στόμα μου το πήρες!! απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσουν σε κάποιον οι DK... μόνο κατ΄ανάγκη διαβάζονται αν ντε και καλά θέλεις οδηγό στα Ελληνικά..
To picnic κάντο, αλλά πάρε κάποιο καλύτερο οδηγό.
Τι ειναι αυτη η προκαταληψη που εχετε με τους DK?Το θεωρω αδιανοητο.Μια φορα μου εδειξε μια φιλη μου εναν οδηγο που ειχε παρει για την Ολλανδια ( lonely planet ηταν) και εβαλα τα γελια.Ασπρομαυρες σελιδες και κατι μικρες εικονιτσες με απειρα κατεβατα λες και θα εδινες εξετασεις ιστοριας..Αυτοι οι οδηγοι σας αρεσουν?Οι DK ειναι υπεροχοι οδηγοι (στα ελληνικα) και πολυ μας ειναι κιολας που υπαρχουν και στη γλωσσα μας.απ' το στόμα μου το πήρες!! απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσουν σε κάποιον οι DK... μόνο κατ΄ανάγκη διαβάζονται αν ντε και καλά θέλεις οδηγό στα Ελληνικά..
Ναι, ξέρεις, βιβλία είναι, όχι περιοδικά..... Άμα ήθελα εικονίτσες και χρωματάκια θα έπερνα το ciao, όχι το Lonely planet .Ασπρομαυρες σελιδες και κατι μικρες εικονιτσες με απειρα κατεβατα λες και θα εδινες εξετασεις ιστοριας..