Ναι πηγα Little Italy μετα απο Chinatown και ομολογω οτι μου αρεσε περισσοτερο.Eδιναν πολυ ζωντανια και οι Ιταλοι με το γνωστο τους ταμπεραμεντο.Επίσης μαι βόλτα στην Little Italy για καφεδάκι μπυριτσα καπουτσίνο ή πίτσα στο πεζοδρόμιο και να χαζεύεις τους τουρίστες και την κινηση στο δρόμο.
Πολύ όμορφα.
Δείτε τη φωτογραφία από την περιοχή αυτή.
Πήγατε εκεί εσείς;
Μόλις το διάβασα ένιωσα οτι την βλέπω μέσα απο τα μάτια σου...με έκανες να θέλω ακόμη περισσότερο να πάω!!Όλα είναι τμήματα του unique New york experience που δε συναντάς σε κανένα bestof, αλλά όλα μαζί είναι at the top.
Αυτό έγινε όταν ξεκίνησε η πεζοδρόμηση με απλές πλαστικές καρέκλες και τελικά εξελίχθηκε....και μια ερώτηση φιλομάθειας:
ποιος άραγε έχει αφήσει στην Τ.Sq. τα κόκκινα τραπεζάκια και τις καρέκλες.
Διότι σερβιτόροι από τα πέριξ μαγαζιά δεν έρχονται για παραγγελίες......
Δεν κατάλαβα να ανήκουν σε κάποια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Την ίδια η και καλύτερη θέα έχεις από το Dumbo (Fulton landing), από τα brooklyn heights,από το Staten Island Ferry κλπ. Αν πας μόνο για τη θέα, σκέψου και τις εναλλακτικές.Καλημέρα,
αν και πηγαίνω σε 9 μέρες (θεού θέλοντος και τέφρας επιτρέποντος) φαντάζομαι στο μυαλό μου ότι από brooklyn bridge η θέα θα είναι το κάτι άλλο συν οποιοδήποτε άλλο σημείο έχει θέα εξωτερική θέα manhattan (roosvelt ) όπως και harlem.
To picnic κάντο, αλλά πάρε κάποιο καλύτερο οδηγό.Ξεκοκκαλίζω και ένα ταξιδιωτικό οδηγό DK (ο καλύτερος που έχω δει) και βλέποντας και κάνοντας (ωραία φάση θα ήταν και ένα picnic σε central park την κυριακή-για να δούμε).
To picnic κάντο, αλλά πάρε κάποιο καλύτερο οδηγό.