• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιός είναι πιο μάγκας;;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
για να ειμαι απο τους λιγους ον τοπικ εδω μεσα θα πω οτι τα περσινα χριστουγεννα πηγα ενα απο τα ωραιοτερα ταξιδια της ζωης μου, σε μια χωρα με πανεμορφη φυση . Οδικώς Ρουμανία & Βουλγαρία, και ξόδεψα όλα όλα μαζί 315 ευρώ, με 3 διανυχτερευσεις στο υπερπολυτελες Νοβοτελ του Βουκουρεστιου και μια στο Κεμπινσκι της Σόφιας, με εκδρομη στην Τρανσιλβανία και τα σινάια , με εισόδους στα μουσεία, δώρα για το σπλαχνο μου, μαγνητάκια για τη συλλογή και λουκούλεια γεύματα σε εστιατόρια όπως το Hard Rock Cafe και λοφτ του kempinski με υπέροχη θέα , ρομαντική ατμόσφαιρα, πάπιες με σως δαμάσκηνου, άφθονο κρασί, σέρβις πάνω απ'το κεφάλι σου όλη την ώρα και μια πρόταση γάμου που απέρριψα :haha:

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ο κλασικός ο Έλληνας. Να φανεί μάγκας στους άλλους.
Δεν είναι τρομερό; Έχω υποφέρει αυτή τη συμπεριφορά επανειλημμένα.
Πάντως, εν τέλει, βλέπω ότι η αβανταδόρική μου ερώτηση δεν έπιασε ψάρι και αυτό είναι καλό.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πιο μάγκας είναι αυτός που ξέρει τι θέλει και κυρίως αυτός που ξέρει να περνάει καλά όπου και να βρίσκεται!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Ηρεμα, συνφορουμιστες / ριες. Μην αρπαζεστε χωρις λογο. Ο καθενας παει να περασει καλα στις διακοπες του. Αν γυρνωντας εχει μονο καλες αναμνησεις και εχει «γεμισει» ψυχικα, δεν νομιζω να εχει και πολύ σημασια αν καποιος αλλος πληρωσε κατι λιγοτερο.

Παντως εγω θυμαμαι τη μονη φορα που αισθανθηκα ¨Κωτσος», αλλα βεβαι ηταν πολλα χρονια πριν με τις λεξεις Ελλην Τουριστας να ακουγονται σαν ανεκδοτο και τους τουριστικους πρακτορες να κανουν χρυσες δουλειες. Ηταν λοιπον καπου στα 1984-85 που ολοι οι φοιτητες στην Αγγλια ψαχναμε να κλεισουμε εισητηριο για τον Ιουνιο, πριν γεμισουν ολες οι πτησεις. Μιλαμε για 1 πτηση ΟΑ και 2 πτησεις ΒΑ ανα ημερα – οι low cost ηταν τοτε ανεκδοτο του στυλ «μακρυα από ‘μας».

Εκλεισα και εγω εισητηρια σε «καλη» τιμη (120 λιρες αντι 160-180 που ηταν το κανονικο) για one-way. Ερχομενος στην Ελλαδα, μετα μια βδομαδα ειχα παει διακοπες σε καποιο νησι και σε καποιο μπαρακι ειχα πιασει κουβεντα με κατι Αγγλιδες. Πανω στη συζητηση μαθαινω ότι ειχαν πληρωσει 99 λιρες return με την Britania και στη τιμη περιλαμβανοτανε και 6ημερη διαμονη σε δωματιο με πρωινο. Μου ηλθε ταμπλας. Καταλαβα ποσο μεγαλος ¨Κωτσος» ειχα πιαστει…

chrisbd

Member
Αν μπορούσε να μας πει κάποιος μερικά tips έξυπνα ώστε να γλυτώνουμε χρήματα, (αυτό ίσως αφορά την οργάνωση του ταξιδιού, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο), αυτό άντε να το πούμε μαγκιά αλλά μάγκας γιατί ξόδεψα λίγα λεφτά ενώ ένας άλλος στο ίδιο ταξίδι ξόδεψε περισσότερα..... δεν νομίζω Τάκη που λέει η διαφήμιση γιατί ισχύει κατά κανόνα ότι δίνεις παίρνεις.....
Ίσως όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις.

ΥΓ Θυμήθηκα και ένα στίχο με τον μάγκα....
Απο μικρός φαινόμουνα πως θα γινόμουν μάγκας,
μα τελικά απ τη μαγκιά απέχω παρασάγγας :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μονο ενας ειναι στην Ελλαδα Μαγκας, αυτος:

Last edited by a moderator:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Απίστευτο σακάκι ο Μάγκας!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
ή στην θέση του α θα βάλεις ε, και θα είσαι οκ, ή το ι θα το κάνεις η και δεν θα είσαι οκ. Οκ?
καλα που το ειδες και υπηρξε παρεμβαση ανωθεν. Δεν το ειχα:shock::shock::shock: παρει χαμπαρι..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom