• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιο ταξιδιωτικο περιοδικο διαβαζουμε και γιατι?

Traveller

Member
εχει παρει κανεις το περιοδικο lonely planet(οχι τα βιβλια τονιζω. ειναι βεβαια της ιδιας εταιρειας)αν ναι πειτε εντυπωσεις!
Δεν είναι κακό... λιγότερο χλιδάτο από το Αγγλικό Τraveller και λιγότερο extreame από το Wanderlust... μια χαρά περιοδικό, αλλά πόσα πια περιοδικά να παίρνεις κάθε μήνα?

Ελληνικά ταξιδιωτικά περιοδικά απλά δεν υπάρχουν... λαμπερή εξαίρεση το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για Ελλάδα...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
το προβλημα ειναι οτι τα ξενα τα περιοδικα τα χρυσοπληρωνεις αν τα παρεις απο ελλαδα...μονο αν κανεις συνδρομη...

danichro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Amsterdam
Ταξίδι-Όνειρο
American Dream...
Εχει κανεις το 3ο τευχος του ελληνικου Conde Nast Traveller?Εχω φαει τον τόπο.Αν το εχει κάποιος μπορει να μου στειλει πμ...Ευχαριστω πολυ!!

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
... λαμπερή εξαίρεση το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για Ελλάδα...
Συμφωνώ!
Ο Θεόφιλος (με την Άννα ή μόνος), τις "περπατάει" στ' αλήθεια τις διαδρομές και γράφει ανθρώπινα (σαν ερασιτέχνης δημοσιογράφος που είναι). Έχω τα πρώτα 40 τεύχη. Σταμάτησα, φτάνει. Κορεσμός!!! Έχω να ορειβατώ ...για τις 2 επόμενες ζωές μου

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ναι και εγω το ιδιο! Ποσο πια να παιρνει κανεις ορη και βουνα...

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Εχει κανεις το 3ο τευχος του ελληνικου Conde Nast Traveller?Εχω φαει τον τόπο.Αν το εχει κάποιος μπορει να μου στειλει πμ...Ευχαριστω πολυ!!
Ποιο εννοεις? το τευχος Απριλιος -Ιουνιος 2009
με τον ελεφαντα στο εξωφυλο?
Αν εννοεις αυτο, το εχω

danichro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Amsterdam
Ταξίδι-Όνειρο
American Dream...
Ποιο εννοεις? το τευχος Απριλιος -Ιουνιος 2009
με τον ελεφαντα στο εξωφυλο?
Αν εννοεις αυτο, το εχω

αυτό ναι που εχει και το Aθήνα-Βαρκελώνη με Seat Ibiza.αν δε το θες στο αγοραζω...στειλε μου το τηλ σου με πμ αν θες..

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
δεν το πουλαω, εχω μανια με τα ταξιδιωτικα περιοδικα και τα μαζευω,
αλλα εαν σε ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο πολυ ευχαριστως..
μιλαμε με πμ

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Καλημέρα!
Εγώ δυστυχώς δεν διαβάζω συστηματικά κάποιο ταξιδιωτικό περιοδικό...αλλά ότι οδηγούς, ένθετα, περιοδικά...άρθρα για ταξίδια πετύχω τα μαζεύω σε ένα ντοσιέ!:lol:

skoumpi

Member
Καλημέρα χτες εντελώς τυχαία ειδα οτι τι icons μαζι με dvd (κεντρική Κίνα) κοστίζει πλέον μόνο 1,60 ευρώ!!!!!!!!!! Απίστευτο;;; Δεν ξερω ποσο καιρό ισχύει αυτό αλλα εγω εντυπωσιάστηκα. Φυσικά το αγόρασα, δεν το εχω διαβάσει ακόμη να δω αν εχει αλλάξει απο παλιότερα. Παντως ακόμη και να μήν ειναι πολυ καλό τουλάχιστον στην τιμή που κυκλοφορεί μπορείς ανετα να το παίρνεις για να "χαζεύεις" τον ελευθερο σου χρόνο!

gligli

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Κιργιζία
Κλείνει το “Passport

Όπως φαίνεται, τα ταξιδιωτικά περιοδικά ακολουθούν την τύχη όλων των εντύπων τον τελευταίο καιρό... πάνε κατά διαόλου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom