Εντελώς τυχαία έπεσα στο μήνυμα σου! Και εμείς με την γυναικά μου έχουμε πει να πάμε τον Γενάρη Μπανσκο 2 μέρες και άλλες 2 Σόφια και λογικά θα πάμε και Φιλιππούπολη! Θα είμαστε με αμάξι όμως!Καλημέρα σε όλη την παρέα του travelstories.gr,
Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να πάμε ταξίδι Μάρτιο ή Φεβρουάριο σε Βουλγαρία ή Ιταλία.
1. Αρχικά υπήρχε σκέψη και λόγω μπάτζετ να πάμε 3 ημέρες Σόφια, 2 Μπάνσκο. Ωστόσο να πω την αλήθεια οι κριτικές που διάβασα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.
2. Εναλλακτικός (και πιθανότερος) προορισμός η Ρώμη για την ίδια περίοδο, για 4 ημέρες (λόγω μπάτζετ όπως προανέφερα).
Τι θα μου προτείνατε εσείς για εκείνη την περίοδο και αν έχετε εμπειρίες από αυτά τα μέρη θα ήθελα να τις διαβάσω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
Δεν έχουμε πάει Ρώμη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να ρίξω την Βουλγαρία! Και αυτή μια εμπειρία θα είναι..Θα δεις άλλη μια χώρα παραπάνω..Θα κάνεις και το σκι σου και όλα οκ! Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε διλήμματα! Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες και πολλά παιδιά περάσαν σούπερ! Άλλοι όχι! Το ίδιο όμως μπορείς να ακούσεις για το κάθε μέρος στην γη!