greg_thess
Member
Δηλαδή εσύ προτείνεις στη φίλη να πάει κάπου όπου εσύ δεν έχεις πάει καν ακόμα,δεν ξέρεις αν θα σ'αρέσει και της λες να αποφύγει και το πρακτορείο.
Ετσι όπως ρωτάς δύσκολα θα μπορέσουμε να σου δώσουμε απάντηση. Πες 2-3 ενδιαφέροντα που έχεις ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για να πούμε την γνώμη μας.αλο! μετα απο δυο χρονιες με λατ. αμερικη σκεφτομαστε να κανουμε το μαρτιο ενα ταξιδι ασια. πρωτη μας σκεψη ιαπωνια γιατι ο φιλος μου παιζει να εχει καταναλωσει γυρω στα 5 χρονια πραγματικου χρονου βλεποντας anime. ψαχνοντας για καταλυματα βλεπω οτι ξεφευγουν αρκετα οι τιμες, βεβαια κατα τον σεπτεμβρη θα κανω παλι μια ερευνα αγορας, οποτε δεν το αποκλειω και τελειως.
εχετε να προτεινετε κατι για πρωτο ταξιδι ασια; (προφανως σκοπος θα ειναι να ειναι πιο οικονομικος απο ιαπωνια), ξερω οτι ειναι γενικο το ερωτημα και εχω σκοπο να κανω ερευνα αγορας (εντατικο διαβασμα τραβελστοριες ) , οι προτασεις σας ομως ειναι καλοδεχουμενες!
Η Ιαπωνία των φτωχών είναι η Νότιος Κορέα. Αλλά το original είναι κλάσεις ανώτερο.αλο! μετα απο δυο χρονιες με λατ. αμερικη σκεφτομαστε να κανουμε το μαρτιο ενα ταξιδι ασια. πρωτη μας σκεψη ιαπωνια γιατι ο φιλος μου παιζει να εχει καταναλωσει γυρω στα 5 χρονια πραγματικου χρονου βλεποντας anime. ψαχνοντας για καταλυματα βλεπω οτι ξεφευγουν αρκετα οι τιμες, βεβαια κατα τον σεπτεμβρη θα κανω παλι μια ερευνα αγορας, οποτε δεν το αποκλειω και τελειως.
εχετε να προτεινετε κατι για πρωτο ταξιδι ασια; (προφανως σκοπος θα ειναι να ειναι πιο οικονομικος απο ιαπωνια), ξερω οτι ειναι γενικο το ερωτημα και εχω σκοπο να κανω ερευνα αγορας (εντατικο διαβασμα τραβελστοριες ) , οι προτασεις σας ομως ειναι καλοδεχουμενες!
θα παμε και ιαπωνια σιγουρα, το εχω υποσχεθει αλλα σκεφτομαι και για περου τον ιδιο χρονο και δεν βγαινω με τιποταα... τελικα χαζευοντας το φορουμ ψαχνομαι για βιετναμ.Η Ιαπωνία των φτωχών είναι η Νότιος Κορέα. Αλλά το original είναι κλάσεις ανώτερο.
Σου έχω γράψει πρόταση κ κόστος στο άλλο θέμα..στο σιγκαπουρη- Κουάλα ΛουμπούρΚαλημέρα σας ,
Έχοντας γυρίσει μεγάλος μέρος της Ευρώπης και έχοντας πάει Τουρκία , Ιορδανία Αίγυποτ σκεφτομαι το επόμενο ταξίδι μου να είναι προς Ασία . Θα ήθελα προτάσεις για το που είναι πιο ιδανικά να παω , ως ενδιαφέροντα θα ήθελα λίγο από ολα δηλ
- ναούς
- ωραία τόπια φύση
- κανένα πάρκο ισως για σαφάρι
- περιέργα μουσεία