echo2011
Member
Ψήφισα και γω "πραγματοποίηση".. Η προσμονή είναι πολύ σημαντική και πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση το να ξέρω ότι έχω προγραμματισμένο ταξίδι. Γι αυτό και σπάνια ταξιδεύω αυθόρμητα, να κανονιστεί δηλαδή τη τελευταία στιγμή. Θέλω χρόνο για να προετοιμαστώ, να οργανώσω, να διαβάσω..Αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τη πραγματοποίηση του ταξιδιού.. Αν ήταν πιο σημαντική η προσμονή τότε για παράδειγμα και να αναβαλόταν τελευταία στιγμή το ταξίδι δε θα μας πείραζε, γιατί θα είχαμε ζήσει τη προσμονή. Προσωπικά όμως θα είχα μεγάλη απογοήτευση και όσο όμορφη και ναναι η προσμονή, για μενα πιο όμορφο είναι το συναίσθημα που έχω όταν βλέπω καινούρια πράγματα και ξεφευγω από τη καθημερινότητα..Στην προσμονή βγαίνω απ'τη καθημερινότητα μόνο με τη φαντασία μου, που είναι και αυτό όμορφο αλλά όχι τόσο όσο το real thing! Εντωμεταξύ το χειρότερο συναίσθημα δε το έχω όταν επιστρέφω απ'το ταξίδι γιατι ανυπομονώ να δείξω τις φωτογραφίες μου και να περιγράψω πως πέρασα, και αν μελαγχολήσω θα αρχίσω να οργανώνω ένα επόμενο ταξίδι, έστω και για μήνες μετά..Το χειρότερο συναίσθημα για μενα είναι το βράδυ πριν ταξιδέψω που έχω άγχος καθώς και την ώρα που μεσολαβεί μέχρι να βγω απ'το σπίτι μου για να φύγω (που πάλι έχω άγχος)..Οπότε να άλλος ένας λόγος που δε ψηφίζω προσμονή..Μόλις φτάσω βέβαια στο αεροδρόμιο μου περνάνε όλα..Ακόμα και αυτή η περίεργη μυρωδια που έχει μέσα στο Ελ.Βενιζέλος μου φτιάχνει τη διάθεση..