ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
βρε καλως το το παιδι!!!! με τον γλυκο τον λογο παντα!!!
Tώρα δηλαδή εσύ ψάχνεις στα σοβαρά σε αυτό το topic να βρεις άκρη? Δεν γουστάρει την Μάνη γιατί δεν έχει αρκούδους και το Μόναχο γιατί δεν έχει θάλασσα... ουσιαστικότατα πράγματα... είπαμε το topic είναι cult και ο καθένας γράφει την λαλακία του... τέλος...Ρε παιδιά είμαι πολύ περίεργη. Τι άκριβώς είναι το ουσιαστικό που ήθελες να κάνεις φίλε/η μου και δεν το βρήκες στη Μάνη και το Μόναχο?
ναι άλλα έχει και ωραία καπνιστά (σκουμπριά) και αυτά βάζω στοίχημα σ' αρέσουν εγώ θα πω ότι η πιο άσχημη πόλη που έχω πάει είναι η Αθήνα έτσι όπως την καταντήσανε όλοι αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και ΤΙΠΟΤΑ άλλοTώρα δηλαδή εσύ ψάχνεις στα σοβαρά σε αυτό το topic να βρεις άκρη? Δεν γουστάρει την Μάνη γιατί δεν έχει αρκούδους και το Μόναχο γιατί δεν έχει θάλασσα... ουσιαστικότατα πράγματα... είπαμε το topic είναι cult και ο καθένας γράφει την λαλακία του... τέλος...
Και εμένα να σας πω την αλήθεια δεν μου αρέσει η Θράκη γιατί εκεί βγάζουν καπνά και εγώ δεν καπνίζω...
Eκπληκτικό cult topic!! O καθένας βγάζει τα εσώψυχα του... για μένα η πιο άσχημη πόλη του εξωτερικού είναι η Πράγα... γλυκανάλατη, τουριστικότατη, ένας ζωολογικός κήπος για ερωτευμένους... αν βγεις έξω από το ιστορικό κέντρο δε αρχίζει το γέλιο... ο πάτος του πάτου...
Ενώ αν είχε γράψει Έλληνες θα άλλαζε κάτι στο νόημα?Ε ναι, αν έιχε "Βορειοελλαδίτες" έχεις δίκιο, που τον βρήκατε αυτόν ρε?