Borealis
Member
Εχω την εντύπωση οτι ο Traveladdict ειναι ο πολυταξιδεμένος του Φόρουμ, αλλά καθως δεν ξερω τι γινεται με παλιότερα μελη που δεν μπαινουν πλεον συχνά, μπορουν οι γνωρίζοντες να μας διαφωτίσουν?
δεν ξέρω αν είναι πρώτος, αλλά ο χάρτης του όσο παρατήρησα εγώ......είναι Θαυμάσιος!!!!Εχω την εντύπωση οτι ο Traveladdict ειναι ο πολυταξιδεμένος του Φόρουμ, αλλά καθως δεν ξερω τι γινεται με παλιότερα μελη που δεν μπαινουν πλεον συχνά, μπορουν οι γνωρίζοντες να μας διαφωτίσουν?
συμφωνω απολυτα fenia μου!εμενα αγαπημενοι μου 2 ειναι ο προλαλήσας και ο traveladdict γιατι ειναι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ πραγματικοί και δεν έχουν τουπέ σα μερικούς μερικούς.
Είναι ο Traveladdict με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. Κατά καιρούς έχουν μπεί στο Φόρουμ μερικοί που μαρκάρισαν 120+ χώρες στο χάρτη αλλά ήταν "μαϊμού" π.χ. κάποιος PROTEASΕχω την εντύπωση οτι ο Traveladdict ειναι ο πολυταξιδεμένος του Φόρουμ, αλλά καθως δεν ξερω τι γινεται με παλιότερα μελη που δεν μπαινουν πλεον συχνά, μπορουν οι γνωρίζοντες να μας διαφωτίσουν?