Borealis
Member
OK, η ερώτηση απαντήθηκε, λίγο πολύ το ξέραμε αλλα σκεφτόμουνα μήπως υπήρχε και κανένα παλειό μέλος με πολλές χώρες και ιστορίες που θα έπρεπε να διαβάσουμε. Ευχαριστώ Melck.
8 χώρες διαφορά από την κ. Αδαμαντίδου έχει.Είναι ο Traveladdict με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο.
8 χώρες διαφορά από την κ. Αδαμαντίδου έχει.
quote]
Ας με συγχωρήσει η κ. Αδαμαντίδου για την παράλειψη και ευχαριστώ τον Yorgos για τη διόρθωση. Και βέβαια εκτός από πολυταξιδεμένη έχει γράψει και εξαιρετικές ιστορίες που όλες έχουν βραβευθεί στους διαγωνισμούς του Φόρουμ αλλά επειδή σπάνια εμφανίζεται στις καθημερινές συζητήσεις δεν την πολυγνωρίζουν τα νεότερα μέλη.
Θυμάμαι επίσης κάποιον που μας ζήτησε την άδεια (!!) για να μαρκάρει κόκκινες και τις χώρες που έκανε stop over και προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι δόκιμο.
Συγκλονιστικη γνωριμια.. ωρες ατελειωτες να μιλας μαζι της.. πω!Η καθηγήτρια Γερμανικών μου
Ευχαριστούμε για τη παργοριά, πολύ ευγενικό... (παρηγοριά στον άρρωστο).Θα προσθέσω κάτι, αφού με αφορά το θέμα.
Το σημαντικό δεν είναι να έχεις πάει σε πολλές χώρες, αλλά τι έχεις δει σε κάθε μια από αυτές. Για παράδειγμα, μπορεί να έχω πάει στην Ουκρανία, αλλά έχω περιοριστεί στο Κίεβο. Ή στον Καναδά, έχω πάει μόνο σε τρεις πόλεις και ο Καναδάς γεμίζει σχεδόν το μισό χάρτη.
Όσο για τις ταξιδιωτικές ιστορίες, μακάρι να είχα το χρόνο να έγραφα κι άλλες. Δεν τον έχω δυστυχώς.