varioAthens
Member
Οσοι κανουν ευρωπαικα roadtrips ας μας επιβεβαιωσουν/απορριψουν: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες χώρες για οδήγηση στην Ευρώπη -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα | carandmotor.gr
Αλβανία θα έλεγα κ εγω!Μάλλον δεν έβαλαν στα κριτήρια χώρες εκτος EU.
Δεν είναι δυνατόν να λείπουν απτην δεκάδα Αλβανία κ Γεωργία
Το άρθρο γράφει οτι ένα απο τα κριτήρια είναι και το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου σε κάθε χώρα. Τώρα αυτό που κολλάει στη επικινδυνότητα οδήγησης, θα σε γελάσω και δεν το θέλω...Το Βέλγιο που κολλάει στη λίστα? Τι να πουν άλλες χώρες
Ειδικά στη Νάπολη... τραγικοί!Την χειρότερη οδηγική συμπεριφορά την έχω συναντήσει στη νότια Ρουμανία, τη δυτική Σερβία και ειδικά στις περιοχές γύρω απο το Κόσοβο, την Βοσνία Ερζεγοβίνη και ειδικά στις περιοχές κοντά στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα...
Να πω επίσης οτι οι Ιταλοί είναι το ίδιο και ίσως περισσότερο κάγκουρες στην οδήγηση, ειδικά στους αυτοκινητόδρομους....ντιπ ηλίθιοι και κατ' επέκταση επικίνδυνοι σαν τους Έλληνες!
Και να φανταστείς δεν έχω οδηγήσει ακόμα στη περιοχή της Νάπολης.... θα τους θάψω φαντάζομαι όταν οδηγήσω εκεί!Ειδικά στη Νάπολη... τραγικοί!