Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εκπλήσσομαι που έχει πάρει τόσο λίγες ψήφους και υπό τον κίνδυνο να μείνει απέξω, Ρίχνω την ψήφο μου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.
Δε θέλουμε like, τα likes δε μέτρανε ως ψήφοι. Θα πρέπει να ξαναγραψετε το όνομα οποίας παραλίας θέλετε να ψηφίσετε.Εκπλήσσομαι που έχει πάρει τόσο λίγες ψήφους και υπό τον κίνδυνο να μείνει απέξω, Ρίχνω την ψήφο μου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.
συμφωνω αλλα δεν εχω παει ιονιο γμτ,δεν θα επρεπε να εχουμε προσωπικη γνωμη για οποια παραλια γραφουμε;απο φωτογραφιες κι εγω συμφωνω με το ναυαγιο της ζακυνθου,αλλα αφου προσωπικα δεν;;;Δε θέλουμε like, τα likes δε μέτρανε ως ψήφοι. Θα πρέπει να ξαναγραψετε το όνομα οποίας παραλίας θέλετε να ψηφίσετε.
Στη Νίσυρο δεν είχα ευχαριστηθεί κολύμπι, δε μου είχαν αρέσει ιδιαίτερα οι παραλίες της παρόλο που ενθουσιάστηκα με το νησί. Συμφωνώ απόλυτα όμως ότι οι καλύτερες παραλίες είναι αυτές που έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα και για μένα είναι επιπλέον οι βοτσαλωτές με τα μπλε βαθιά και κρύα νεράΣυμπληρωνω τις 2 πιο μοναδικες παραλιες που εχω κολυμπησει, 1) την Παχεια Αμμο στη Νισυρο και 2) την ακατοικητη νησιδα Παχεια κοντα στη Νισυρο (προσβαση μονο με σκαφος) γιατι η αμμος ειναι μαυρη ηφαιστειογενης, η δε νησιδα ειναι ενας παραδεισος με δεντρα χωρις ανθρωπινη παρουσια.
Ισως ειμαι προκατειλημμενη, αλλα εχω την εντυπωση οτι το Ιονιο ανεβαζει πολυ ψηλα τον πηχυ των παραλιων. Μετα απο αυτο δυσκολα εντυπωσιαζεσαι στο Αιγαιο, απο αποψη μοναδικοτητας.Στη Νίσυρο δεν είχα ευχαριστηθεί κολύμπι, δε μου είχαν αρέσει ιδιαίτερα οι παραλίες της παρόλο που ενθουσιάστηκα με το νησί. Συμφωνώ απόλυτα όμως ότι οι καλύτερες παραλίες είναι αυτές που έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα και για μένα είναι επιπλέον οι βοτσαλωτές με τα μπλε βαθιά και κρύα νερά
Υπάρχουν και στο Αιγαίο υπέροχες παραλίες, η Ελλαδίτσα μας είναι γεμάτη από θαύματα!Ισως ειμαι προκατειλημμενη, αλλα εχω την εντυπωση οτι το Ιονιο ανεβαζει πολυ ψηλα τον πηχυ των παραλιων. Μετα απο αυτο δυσκολα εντυπωσιαζεσαι στο Αιγαιο, απο αποψη μοναδικοτητας.
Συνυπογραφω.Στη Νίσυρο δεν είχα ευχαριστηθεί κολύμπι, δε μου είχαν αρέσει ιδιαίτερα οι παραλίες της παρόλο που ενθουσιάστηκα με το νησί.