Ποια Social Media χρησιμοποιείτε;

Ποια social media χρησιμοποιείτε;

• Facebook

Votes: 40 95,2%
  • Twitter

Votes: 7 16,7%
  • Instagram

Votes: 10 23,8%
  • Pinterest

Votes: 5 11,9%
  • Linkedin

Votes: 18 42,9%
  • Google+

Votes: 8 19,0%
  • Tumblr

Votes: 0 0,0%
  • FourSquare

Votes: 2 4,8%

• Total voters
    42

chrisbd

Member
Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες κυρίως αλλά και για τους αργόσχολους.....και δω αυτοί που έχουν γράψει πρέπει να είναι ..άντα ίσως και ..ήντα (εξαιρούνται οι κυρίες βεβαίως βεβαίως :)) και καθόλου αργόσχολοι:bleh: ...
αλλά και το Travelstories δεν είναι και αυτό ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης;;; n' est pas???

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά, στο θέμα μας. Έχω fb αλλά το χρησιμοποιώ μόνο ως chat, από τότε που μας κόψανε και το msn επειδή το πήρε το επάρατο skype, μείναμε χωρίς άλλο chat. ΚΑτά τα λοιπά, να βάλω φωτό, να ενημερώσω τι πιστεώ, πού έφαγα, ποια πήδηξα, αν θα πάω διακοπές και ποιο καφέ δεν πίνω, δεν το καταλαβαίνω ως δραστηριότητα. Πέραν του θέματος του privacy δεν καταλαβίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή αν γράψω "είμαι στη Μαλεκόν"... ποιος νοιάστηκε;

paefstra

Member
Μια χαρα το πας Yorgos. όλοι ξέρουμε οτι η ορθή χρήση του fb συνίσταται στην αναρτηση καθημερινής καλημέρας ή καληνύχτας στο κοινό μας. Ίσως η πιο εγγυημένη να μας φτιάξει τη μέρα να είναι αυτή, του μεγαλειώδους καλλιτέχνη Floriniotis
afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1457728_577379552329634_2058008202_n.jpg

Κυκλοφορεί και σε Καληνύχτα, αλλά δεν έχει σεμεδάκι δαντέλα ψηλά στο κάδρο.

varioAthens

Member
Καλά, στο θέμα μας. Έχω fb αλλά το χρησιμοποιώ μόνο ως chat, από τότε που μας κόψανε και το msn επειδή το πήρε το επάρατο skype, μείναμε χωρίς άλλο chat. ΚΑτά τα λοιπά, να βάλω φωτό, να ενημερώσω τι πιστεώ, πού έφαγα, ποια πήδηξα, αν θα πάω διακοπές και ποιο καφέ δεν πίνω, δεν το καταλαβαίνω ως δραστηριότητα. Πέραν του θέματος του privacy δεν καταλαβίνω και τη χρησιμότητα. Δηλαδή αν γράψω "είμαι στη Μαλεκόν"... ποιος νοιάστηκε;
Εχεις μπερδευτει... Το τσεκ ιν δεν γινεται γιατι νοιαζεται ο x που ειναι ο y... Το τσεκ ιν γινεται γιατι οι 9/10 θελουν να πεισουν οτι κανουν ζωαρα!! :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σκοπός της ψηφοφορίας δεν είναι να βγει στατιστικό ανάμεσα σε όλα τα μέλη πόσοι χρησιμοποιούν γενικώς social media και πόσοι όχι, σκοπός είναι να βγει ένα στατιστικό κατανομής χρήσης ανάμεσα σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν. Οπότε όσοι δε τα χρησιμοποιείτε μπορείτε απλά να απέχετε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom