• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ποια Social Media χρησιμοποιείτε;

Ποια social media χρησιμοποιείτε;

• Facebook

Votes: 40 95,2%
  • Twitter

Votes: 7 16,7%
  • Instagram

Votes: 10 23,8%
  • Pinterest

Votes: 5 11,9%
  • Linkedin

Votes: 18 42,9%
  • Google+

Votes: 8 19,0%
  • Tumblr

Votes: 0 0,0%
  • FourSquare

Votes: 2 4,8%

• Total voters
    42

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Έχω γραφτεί στο fb από το 2009 αλλά χωρίς καμία συμμετοχή, κι ενώ ήμουν έτοιμος να ζητήσω διαγραφή, είδα πριν 7 μήνες ονόματα και πρόσωπα μακρινά γνωστά.... Όταν υπάρχει κείμενο ή φωτό με σοβαρή ενημέρωση είναι οκ. Διαφορετικά καταντά κόμικς ή εφημερίδα espresso. Εν τω μεταξύ κάποιος μου σύστησε το twoo (το ξέρετε;) χωρίς επεξηγήσεις για το τι είναι. Μπήκα αλλά δε μ ενδιέφερε. Δε ξέρω όμως πως βρήκαν το όνομα μου και μ έχουν ταράξει στα μηνύματα για δημιουργία σχέσεων και απ αυτές έχω πήξει... Ξαναμπήκα για να διαγραφώ δεν τα κατάφερα, και τα μηνύματα πληθύναμε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχω γραφτεί στο fb από το 2009 αλλά χωρίς καμία συμμετοχή, κι ενώ ήμουν έτοιμος να ζητήσω διαγραφή, είδα πριν 7 μήνες ονόματα και πρόσωπα μακρινά γνωστά.... Όταν υπάρχει κείμενο ή φωτό με σοβαρή ενημέρωση είναι οκ. Διαφορετικά καταντά κόμικς ή εφημερίδα espresso. Εν τω μεταξύ κάποιος μου σύστησε το twoo (το ξέρετε;) χωρίς επεξηγήσεις για το τι είναι. Μπήκα αλλά δε μ ενδιέφερε. Δε ξέρω όμως πως βρήκαν το όνομα μου και μ έχουν ταράξει στα μηνύματα για δημιουργία σχέσεων και απ αυτές έχω πήξει... Ξαναμπήκα για να διαγραφώ δεν τα κατάφερα, και τα μηνύματα πληθύναμε.
http://techcrunch.com/2013/08/03/a-year-of-spam-twoo/

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το myspace είναι για τα ΜΚΔ ότι είναι το Λάντα για τα σημερινά οικονομικά αυτοκίνητα: ένας πρόγονος που όλοι προσποιούνται πως δεν έχει καμία σχέση μαζί τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom