taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δες (για λίγες μέρες ακόμη) την αντίστροφη μέτρησή μου....:xmas_lol: Πώς συνδιάζεται η Σιγκαπούρη γενικά;
Χαιρετίσματα σε όλους από Καμπότζη....
Δες (για λίγες μέρες ακόμη) την αντίστροφη μέτρησή μου....:xmas_lol: Πώς συνδιάζεται η Σιγκαπούρη γενικά;
Τέλεια!Μην υπολογίσεις λιγότερο από τριάντα χιλιάδες ευρώ.
Τρόπος του λέγεις ήταν. Κάποια στιγμή συνδιάζεται βέβαια... Καλά να περάσεις!!Δες (για λίγες μέρες ακόμη) την αντίστροφη μέτρησή μου....
Χαιρετίσματα σε όλους από Καμπότζη....
Αρκετά οικονομικότερο, περίπου στα 10.000Μια από τις πλέον διάσημες εταιρείες που ασχολούνται με τα της Ανταρκτικής
Antarctica Cruises and Travel | Quark Expeditions
Όσο για την προσέγγιση στον γεωγραφικό Νότιο Πόλο και διανυκτερεύσεις στο ερευνητικό κέντρο,νομίζω κι εγώ ότι δεν γίνεται αν δεν είσαι επιστήμονας.Κι αν γίνεται κινείται όντως στα ποσά που λέει ο North και ακόμα πιο πάνω.
Είναι οικονομικότερο γιατί είναι άλλου τύπου εκδρομή. Άλλο να βλέπεις τα παράλια της Ανταρκτικής και άλλο να ταξιδεύεις πραγματικά στο εσωτερικό της.Αρκετά οικονομικότερο, περίπου στα 10.000
1.Κούβα και σχετικά άμεσα γιατί μετά τον Κάστρο... θα την κάνουν σαν τα μούτρα τους οι Αμερικάνοι.
2.LA για προσωπικούς λόγους
3.ΝΥ γιατί όπου κι αν πας στις Ηπα, αν δεν έχεις πάει εκεί είναι σα να μην έχεις πάει πουθενά.
4.Las Vegas . & - η αιτιολογία περιττή
5.Ανταρκτική για λίγους και τολμηρούς
6.Χαβάη γιατί είναι κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά