DRAKFIREMAN
Member
Εγώ θα ήθελα να δω τη Νέα Υόρκη,Ρωσία,Αγίους τόπους και αν γινόταν το Ιράν και τη Σομαλία.
Μια χαρά πρωτότυπο είναι! Όχι, που έχουν φαγωθεί όλοι με τα Λονδίνα και τις Πράγες που φτάνεις και είναι λες και πήρες το τρόλεϊ για την Ερμού από τους Έλληνες.Όχι, πραγματικά, μας δουλεύεις ή όντως το πιστεύεις;
Θες να δείς τη Σομαλία στον χάρτη ή να βρεθείς εκεί; Και τι ακριβώς θες θα δείς;
Ωραίες οι παρομοιώσεις...Μια χαρά πρωτότυπο είναι! Όχι, που έχουν φαγωθεί όλοι με τα Λονδίνα και τις Πράγες που φτάνεις και είναι λες και πήρες το τρόλεϊ για την Ερμού από τους Έλληνες.
Τουλάχιστον στη Σομαλία θα θυμίζει Ζήνωνος.
Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω τι έχει να προσφέρει η Σομαλία. Ελπίζω να έχει καλό ψάρι. Όσο να 'ναι θα έχει ένα σασπένς, μην ξέροντας αν θα βγεις ζωντανός ή όχι από τη χώρα.Ωραίες οι παρομοιώσεις...
Nα προσέχεις εκεί, όσο θα πρόσεχες και στη Σομαλία. Κάθε μέρα ακούω στις ειδήσεις για ξυλοδαρμούς τουριστών από μεχικάνους. Αλλά βέβαια μπορεί να είναι σαν τα καλά τα δικά μας με τους @$%Άγγλους.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην εχει ονειρο να κανει ενα ταξιδι σε ενα μερος που τον γεμιζει απο φαντασια και να ειναι αγνωστο ως προς τα δικα μας δεδομενα!!
Το δικο μου ονειρο ειναι να παω στην Καραιβικη!Απο το Μεξικο ως την Βενεζουελα και εννοειται πως θα περασω μια βολτα απο το μεγαλυτερο εθνος τους δλδ την Κουβα!!
Κι αφου θα φτασω μεχρι εκει να μην επισκεφτω και τα νησια της Καραιβικης η αλλιως τις Δυτικες Ινδιες??Να μην επισκεφτω λοιπον και την γη του ξυλου του νερου και της reggae μουσικης οπου ταξιδεψε και ο θρυλος μας Bob Marley??μα φυσικα θα πεταχτω και στην Τζαμαικα!!τοσο δρομο θα κανω μανα μου..χαχαχααα!!!
οπως φανταζομαι και αρκετοι ακομαgiannismits μιλαμε στο μυαλο μου εισαι!!ιραν και ισλανδια ηθελα να γραψω κ εγω!!!
κ μενα το ιραν μου εχει κολλησει.γιατι ομως σε οποιον το λεω με βλεπει λες κ ειμαι εξωγηινος απο τον πλουτωνα;;;!!