Delmem31458
Banned
Εμενα που μου αρεσει να παρταρω δεν ευχαριστηθηκα καθολου τη Ναξο εναν Αυγουστο, μισησα τους επιθετικους Ελληνες στο φερυ, το καμπινγκ ηταν σαν καταυλισμος προσφυγων, η παραλια πακτωμενη ξυλα. Λαθος νησι ισως.Eξαρταται τι ηλικια και τι τυπο διακοπων θελεις.
Αν εισαι κατω τω 27 και θες να πας να περασεις καλα και να παρταρεις εννοειται πρεπει να πας μονο Αυγουστο.Εαν εισαι σε φαση ομως που ολο τον χρονο δουλευες και θες να ξεκουραστεις η καλυτερη επιλογη ειναι Σεπτεμβρη και η χειροτερη μακραν επιλογη και ταλαιπωρια ειναι οι πρωτες βδομαδες του Αυγουστου.
Για μενα η καλυτερη εποχη που εχω παει διακοπες και πιστευω ειναι η top εκει τελη 28,29 Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη πρωτη και δευτερη βδομαδα.Εχει ακομα ζεστη ειναι ακομα κανονικα καλοκαιρι ,κοσμο εχει (ποιοτικοτερο κιολας)αλλα οχι τον χαμο και εισαι ετοιμος να υποδεχτεις το φθινοπωρο και την νεα σεζον.Εχω βεβαια κανει και μικροαποδρασεις βεβαια και πιο πριν κανα σκ για μπανιο.Για μετα 15-20 Σεπτεμβρη οκ εμενα δε θα μου αρεσε μπαινω σε τελειως αλλο mood πιο φθινοπωρινο
Ιουλιος ναι ειναι τελεια εποχη ,εχει πλεον πολυ ζεστη να χαρεις τον καιρο και να φυγεις απο Αθηνα,οι τιμες ειναι χαμηλοτερες αλλα με την προυποθεση να πας και λιγες μερες και καπου αλλου,αλλιως να πηξεις στην Αθηνα αλλα τοσο καλοκαιρι δεν τραβαει.
Ιουνιο για μενα αξιζει για λιγες μερες ειναι φτηνα και ωραια ,αλλα προφανως οχι κυριες διακοπες ειναι παρα πολυ νωρις και ο Ιουνης ειναι μεταβατικη εποχη με σκαναμπανεβασματα και δροσουλες και βροχουλες.
Το ξαναλεω δεν μιλαω για μια εκδρομη η ταξιδι ,μιλαω για τιςκυριες πολυημερες διακοπες της καλοκαιρινης αδειας για καποιον που θελει να ευχαριστηθει ηλιο και μπανια.
Αρχες Ιουλιου φετος πηγα στην Ιο. Τα σοκακια ειχαν τοσο πολυ κοσμο που δε μπορουσα να περασω. Το προσωπικο των μπαρ μας εριχνε ελαφρες να προχωραμε σα να ημαστε γελαδια σε φυσουνα, τα μπαρ πηχτρα, τι να ευχαριστηθεις εκει μεσα; Δε μπορω να φανταστω ποσο χειροτερα γινεται τον Αυγουστο.
Επισης ο Ιουλιος ειναι ο μηνας που πανε διακοπες πολλοι μαθητες Λυκειου, ειδικα σε νησια οπως η Παρος, και χαλανε το βαιμπ.
Μου αρεσει να υπαρχει κοσμος, αλλα οχι πηχτρα, και οχι τοσοι πολλοι Ελληνες