DRAKFIREMAN
Member
Δε θα έμενα ποτέ Τουρκμενιστάν και Βόρεια Κορέα γιατί νομίζω ότι ο λαός υφίσταται καταπίεση και περιορισμό των ελευθεριών του.
μόνο εκεί γίνεται αυτό;Δε θα έμενα ποτέ Τουρκμενιστάν και Βόρεια Κορέα γιατί νομίζω ότι ο λαός υφίσταται καταπίεση και περιορισμό των ελευθεριών του.
Γίνεται πρώτα στην Ελλάδα, μετά στις εν λόγω χώρες και μετα σε πολλές πολλές άλλες,μόνο εκεί γίνεται αυτό;
Προφανώς κάτι άλλο θα εννοείς!Γίνεται πρώτα στην Ελλάδα, ...
Αυτό που εννοώ φίλε μου είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι οι χειρότεροι φασίστες όλων των εποχών. Χαράτσια και έκτακτες εισφορές δεν είχε βάλει ούτε η χούντα.Τον Ιούνιο θα έρθουν σκληρότερα μέτρα.Προφανώς κάτι άλλο θα εννοείς!
Κόψε κάτι...Αυτό που εννοώ φίλε μου είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι οι χειρότεροι φασίστες όλων των εποχών. Χαράτσια και έκτακτες εισφορές δεν είχε βάλει ούτε η χούντα.Τον Ιούνιο θα έρθουν σκληρότερα μέτρα.
Ειχαν ξεκινήσει πιο πριν! Μη τους τα φορτώνουμε όλα!Έχει κουράσει αυτός ο μύθος με τα οικονομικά της χούντας. ...... Γι' αυτό άλλωστε τόσοι Έλληνες μετανάστευσαν στο εξωτερικό τότε.